Jep jep, ulkoilupäivä. :o) Tosin päivällä olimme ensin turisteina Sotkamon tokokeessa, kun Hipun Neppu-tytär kävi kokeilemassa osaamistasoaan EV-luokassa. Juu, hyvinhän tuo näkyi osaavan, kun heti ekasta kokeesta ylimmässä luokassa napsahti 1-tulos, vaikka yksi liike meni nollille! Siinäpä sitä tavoitetta meillekin Qiiran kanssa - 2 vuotta aikaa, joten pitäisikö aloittaa treenaaminen..? :oP

Mutta sitten asiaan. Suuntasimme siis Hilipan kanssa esineruututreeneihin - ompa taidettu moista teenata viimeksi kisoissa viime syksynä. Mutta hyvin näkyi olevan muistissa rouvalla moinen touhu. Eka esine nousi nopsaan ja tuli melkein perille asti... :o/ Eli nyt on alettava työstämään loppuun asti tuo palautus. Hilippa kun pudottaa esineen mielellään noin pari metriä ennen ruudun reunaa... *huoh* Käskyllä tuo sen siitä sitten loppuun, mutta sylkee siis aivan liian aikaisin. Toinen esine löytyi kans pienen etsinnän jälkeen ja nyt aloin kannustamaan Hippua lelulla heti, kun se lähti esinettä palauttamaan. Ja tulipas tytsiin vauhtia ja nyt esine tuli nopsaan loppuun asti! Hienoa!!

Mutta kokonaisuutena ensimmäiseksi treeniksi oikein onnistunut. Hippu ei ole mikään raketti esineruudussa, mutta minulle tuo sen nopeus riittää. Hippu etenee kyllä ihan laukalla eli ei se sentään ravaile. :o) Positiivista Hipun työskentelyssä on se, että se tekee töitä heti alusta asti eli sen nenu siis aukeaa heti. Joskus kun näkee koiria, jotka juokevat ekan mutkan ruudussa 100-lasissa silkasta juoksemisen riemusta ja alkavat sitten vasta etsimään.

Lisäksi otin vielä ilmaisuharjoituksen eli yhden valmiiksi piilossa olleen ukon nosto. Tämäkin oli vielä hyvin muistissa eli haukku alkoi oikein mukavasti ja kesti hyvin minun rynnistyksen paikalle. Joten ei ole talvi ja pennut saaneet tätäkään unohtumaan. Kiva kiva! Nyt olisikin sitten tarkoitus aloittaa intensiivisempi treenaus myös haun puolella, jotta päästään loppukesästä sitten kisaamaan.

Ja treenien päätteeksi Qiira pääsi leikkimään Rape-velkun kanssa. Siinä kanervikko sai kyytiä, kun parivaljakko veteli menemään! :oD Hauskoja kakaroita.