Tänään tuumasin, että lienee korkea aika tuolla meidän maalaistollukka-Qirppanalla käydä katselemassa kaupungin menoa! :o) Kun tottapuhuen se ei ole juurikaan ollut "ihmisten ilmoilla", jos mun työpaikkaa, treenikenttää ja metsätreenejä ei lasketa. Pakkasin siis pikkukoiran autoon mukaan kauppareissulle ja menoksi.

Ajoin auton Citymarketin alakerran parkkihalliin, jossa oli melkoinen melu, kun autoja menee ja tulee, ovia paiskotaan kiinni ja ostoskärryjä työnnellään kaikuvassa, isossa hallissa. Kakara ulos autosta ja joopa joo! Neiti paineli häntä tötteröllä katsomaan lähintä kaivonkantta ja ihmetteli hassuja reikiä maassa, seuraavaksi yritettiin napata kiinni ohimenevät ostoskärryt ja sitten katsomaan takaluukku auki olevaa farmaria. Että tämmöinen tapaus! Käytiin kuitenkin hiukka kadulla kävelemässä ja voi sitä suurta pettymystä, kun kaikki vastaantulevat ihmiset eivät olleetkaan tulleet SITÄ katsomaan... =oD Juu, ei pelännyt ei! Ja reissun suurin ihmetyksen aihe löytyikin sitten Musti&Mirri-kaupasta, jonka oveen sisäpuolelle oli alareunaan liimattu iso koiratarra... Pikkukoiran jakeluun ei mennyt se, että kaveri ei sano mitään, tuijottaa vaan: "No, jos et kerran ala mua, niin en minäkään ala sua!"

Ilta menikin sitten omissa ilta-agikisoissa toimistoa ylläpitäessä ja Qiira oli sielläkin mukana. Välillä källäiltiin kentän reunalla kattelemassa muiden menoa ja iltakin oli pennun mielestä oikein onnistunut, kun vastaan tuli sen suuri Idoli eli Neppu-isosisso - joka muuten voitti 1-luokan, tosin harmittavasti vitostuloksella... ;o)