...juu, minä tiedän nyt, miltä niistä tuntuu! Ei mitenkään mukavalta...

Tuli sitten seisoskeltua koko päivä pölyisellä hiekkakentällä katselemassa koiruleiden ja niiden ohjaajien ratasuorituksia sanikan mollottaessa taivaalla. Hmmm... Täytyy myöntää, että väliin tulee hiukkasen ihmeteltyä erinäisiä ohjausvalintoja ja ohjaajien päässä liikkuvia ajatuksia. Ja sitten viitsitään vielä ihmetellä koiralle, että mitä sää nyt sinne menit, vaikka kuinka huusin... Ja näkyy se niin olevan, että niin helppoa rataa et kerrassaan onnistu tekemään, että se myös näkyisi tuloksissa! :oP

Mutta se siitä ja sen kestävyydestä! Tuloksia ropsahteli sitten joitakin päivän mittaan ja täytyy sanoa, että yksi oli ylitse muiden! Kasvattini Pepe oli saalistanut ohjaajansa Päivin avustuksella hakukokeista koularin HK3! Voe että! Eka oma kasvattini, joka on saanut koulutustunnuksen PK-kokeiden ylimmästä luokasta. Pistää pikkasen hymyilyttämään! Niin ja noita kasvattejahan multa on maailmalle lähteny kaikkiaan 11 kipaletta - joista seitsemän viimeisintä täytti tänään 14 vk - viimeisen viiden vuoden aikana... :o) Toki pidän pikkaisen "omina" kasvatteina myös noita Hipun ekoja kakaroita, vaikka ne ei minun nimissä olekkaan - mutta täällähän ne kasvoi ja täältä maailmalle lähtivät!

Misseilyuutisia tuli sitten Nepulta ja Rutaselta. Neepula oli ollut PN2 ja tuomari ois halunnu sille lisää karvaa! 8-O Öööö.... Neppu on nyt täydessä turkissaan, joten mimmoinen "karvapallo" sinne kehään olisi pitänyt sitten kiikuttaa? Meille noi karvat riittää vallan mainiosti eli onneksi typsy on tullut karvan määrässä äitiinsä. Saman tuomarin linja oli jatkunut myös Sipulin kohdalla (EH4.) eli liian vähän turkkia. :o) *huoh* Sinänsä hauskaa, että eräs toinen aikas tunnettu ja pitkäaikainen ulkomuototuomari oli tullu kyselemään Tiinalta, että mistäs näin kauniita shelttejä tulee? Kuulemma just oikean kokoinen - yleensä Rutanen on tuomareille liian pieni, vaikka onkin rotumääritelmän mitoissa - kaunis ja ei kaikilla vain ole niin valtaisaa turkkia... Pahus - tämä tuomari ei arvostele shelttejä tänä vuonna missään! :o/ Jep, Rutanen jatkaa misseilyä kasvattajan hoteissa Etelä-Suomessa ja Neppu keskittyy nyt muihin lajeihin.

Mutta semmottis tälle päivälle eli akka reissun päällä ja koissut kotona isännän "hoivissa". Ja ne isännän "hoivat" näkyy pää viidentenä jalkana iltahepuleissa sinkoilevassa Qirppanassa eli ohjelmaa ei juurikaan ole ollut... ;o)