Tänään myö laiskoteltiin. Viikonloppu veti kyllä treenimehuja hiukkasen, joten tyydyttiin ihan vaan pyörälenkkiin isojen tyttöjen kanssa. Noiden kanssa on kyllä kiva pyöräillä, kun ne ravaa niin fiksusti pientareella peräkkäin Hippu edellä ja Inka perässä. Vauhti säädetään mummelin mukaan eli Hippu menisi mielellään lujempaakin, mutta mennään sitä vauhtia, että Inkan on helppo ja kevyt ravata. Välillä pysähdytään sitten nuuskuttelemaan ja tekemään tarpeita ihan kaikessa rauhassa. :o)

Kotona sitten otin Qiiralle pientä tottistreeniä keittiön lattialla. Ihan vaan sivulle tuloja ja lyhyitä "seuraamispätkiä" sekä luoksetulon eteenistumisia. Topakkana oli pikkulikka eli on aivan tohkeissaan, kun pääsee "treenamaan". Kiva kaveri, kirahvikoipeliini, rimppakinttu rumilus! =oD

Tuli tuossa ilmoitettua Hilippa agikisoihin parin viikon päähän, kun aattelin sille noiden pk-treenien lisäksi hiukan "vapaampaakin" ohjelmaa ja pääsee vähän "reissuun" kotiympyröiden, treenikentän ja maastotreenien sijaan. Joten pitäis kai sille käydä näyttämässä esteitäkin jossain välissä? Kasvattipäivillä kävi kerran loikkimassa - meni rimoista yli, osasi pujotella ja otti kontaktit - ja sitä ennen muistaakseni kerran pentujen jälkeen... :o) Dooh, lahjattomat treenaa ja kun tavoitteet on tasan yhteisessä mukavassa, niin mitäpä tuosta stressiä ottamaan!