Piiiitkästä aikaa menimme Paavolaan treenaamaan agiliitoa Hipun kanssa. Mukana oli myös Neppu-tyttönen ja Tiina. Roudasimme kentälle hyppyjä, pujon, putken ja A-esteen. Mitään erityistä "kuviota" tms. ei ollut suunnitelmissa, ihan vain kokeilu, kuinka pikkurouva muistaa piiiitkän tauon jälkeen pujon kulmat ja A:n kontaktin, kun nyt on otettu lähinnä pk-A:ta, jota saa hypätä... Samalla testattiin uusi sarjaeste eli 4 m:n väleillä suorassa linjassa olevat hypyt.

Jep jep. A:n kontaktissa ei mitään ongelmaa - hyvin stoppasi alas. Pujon 90 asteen etukulma ja reilusti yli 90 asteen takakulma onnistuivat molemmat loistavasti! Samoin sarjaesteessä ei mitään ongelmaa, kun en lähde vedättämään, vaan annan Hipun tehdä itse. Muutoinkin hypyt oli loistavia, rennot hypyt ja takajalat lentää hienosti taakse. Juu, lahjattomat treenaa... mitäpä tuota suotta "höyläämään", kun otus osaa. ;o)

Käydään viikon päästä juoksemassa pari kisarataa ja katellaan sitten. Josko tämä akankin motivaatio lajia kohtaan saisi uutta potkua... Ja josko Qiippakin saisi sittenkin mahdollisuuden tutustua tähänkin lajiin. :o)