Se niistä agiliitokisoista huomenna... :o( Tulin töistä kotiin ja ihmettelin, kun Hilippa kulkee kierossa, häntä koipien välissä ja kaivaa takamustaan. Aloin katsomaan, että mikäs se siellä nyt niin kaivelee ja herran pieksut!! Toinen anaali pojottaa pingispallon kokoisena ja on tosi kipeän oloinen... *hui* Vein Hipun oitis suihkutteluun ja koetin, että saanko sieltä mitään ulos, mutta ei. Joten ei auttanut muu kuin soitto päivystävälle ELL:lle, joka onneksi oli nyt vain 35 km päässä ja auto kohti Sotkamoa.

Siellä sitten saatiin melkoinen annos veristä, ruskeaa ja pahanhajuista klönttiä pois ja suoritettiin huuhtelu useampaan kertaan. ELL esitti minulle koiran rauhoittamista, mutta suostui tekemään homman ilman, kun lupasin, että ei tule hammasta tältä tytöltä ja pysyy paikoillaan. Ja hienosti Hippu seisoi pöydällä kainalossani ja ääntäkään ei päästänyt! Sai oikein kehut lääkäritädiltä hienosta käytöksestä. :o) Tuumasi ELL, ettei olekkaan pitkään aikaan nähnyt näin pahasti tulehtunutta anaalirauhasta... Joo en minäkään - ikinä! ELL taivasteli samalla, että on tämän täytynyt olla kipeä ja eikö tosiaankaan koira ole mitenkään sitä oireillut, kun ei tämmöinen ihän yhdessä vrk:ssa kehity? Joo, ei ole oireillut ei. Ei ole nuollut, ei vetänyt takamustaan, kakkinut normaalisti ja ei mitään muutakaan käytöstä, joka olisi viitannut kipeään takapäähän.

Kotimatkalla sitten pähkäilin, että olisiko kuitenkin tuo ollut syynä tottiksen levottomuuteen ja ihan mielelläänhän se ei ole istunut... Ja eilinen esineruutuhan oli ehken hiukan normaalia vaisumpi. Mutta kuitenkin Hippu on hypännyt metrisen ja kiivennyt A-estettä ja juossut hakumetsässä ukkojen perässä ja haukkunut ne iloisesti. Onko tuolla ötöllä kuitenkin niin kova kipukynnys ja työmoraali, että hommia tehdään vaikka hiukan sattuukin? Juu, ei ne kaikki ole heti saikkua hakemassa, kun peukalosta lohkeaa kynsi... =oP

Nyt sitten ollaan 10 vrk lääkekuurilla ja sen jälkeen 7 vrk:n varoaika, joten myös suunnitellut Maaningan agikisat jää sitten heinäkuun puolivälistä pois. Huomenna saa sitten Hippu jäädä kotiin toipilaana, kun käyn Neppu-tyttösen kanssa kisoissa ja Qirppa lähtee seuraneidiksi Idolilleen. *huoh* Ei voi mitään, mutta nyt sitä toivoo, että olisi jo aiemmin tullut kurkattua tuonne Hipun takamukseen, mutta eipä tuota osannut "tervettä" koiraa syynäillä... :o( Tää on niin tätä.