Hurautettiin Salmen kanssa Ouluun iltakisoihin ja sikaosastossa matkasivat sulassa sovussa Pola ja Neppu, kun Hippu jäi taas kotiin toipilaana. Huvitti muuten lähtiessä, kun lompsin kassi kainalossa tien varteen Salmea odottelemaan... Juu, oon menossa kisaamaan agiliitoa ja oottelen tässä kyytiä JA koiraa! :o) Salme siis koukkasi Neppusen kyytiin, kun asustelevat samassa kaupunginosassa.

Kisapaikalla sitten ilmoittautuminen, koirien kävelytys ja kappas, meidän rataesittely. Rata oli oikein kivanoloinen ja jouheva - kunhan neljästä ensimmäisestä esteestä selvisi... :o) Ihan pujon edessä suoraan tyrkyllä ja lähellä väärä hyppy, jonka ohi piti päästä putkelle ja siellä sitten vastaavasta tilanteesta puomin ja saman edelleen lähellä olleen hypyn välistä pituudelle. Jaiks! Pola starttasi heti toisena ja teki ihan nätin radan, jossa harmittavasti pituudella askelrytmi sekosi virheen verran ja samoin yksi rima kopsahti alas.

Muutama koira välissä ja meidän vuoro. Ja kökkö! Het alkuunsa pujon sisäänmenossa virhe, joten uusiksi ja sitten ötö jo lukitsikin sen väärän hypyn ja ihan sama vaikka olisin seisonut päällään tai tanssinut ripaskaa, niin sinne meni! Ja kun oltiin osuttu lopulta sinne putkeen, niin sitten posautettiin puomille - eikä sinne pituudelle - joten tuplahylly! Jatkettiin kuitenkin puomilta hiukka soveltaen rata loppuun ja se menikin ihan mainiosti! Neppusella oli hauskaa ja pikkasen meinasi mopo keulia lähdössä... =oD Tuli radalla hylky monelle muullekin juuri tuossa alussa, joten ei me ainoita oltu. Lopuksi vaan odoteltiin kilpailukirjat ja kotimatkalle eli olipas mukavan nopsat pikakisat meidän kohdalla.

Matkalla sattui sitten hiukan dramatiikkaakin, kun ohitimme pian Vaalan jälkeen kolme traktoria, jotka olivat niittämässä tienvarsiheinikkoa. Viimeisen niittokoneen terästä sinkosi melkoisella voimalla kivi suoraan auton tuulilasiin, joka ei ihan rikki mennyt, mutta komea jälki siihen tuli. Pysähdytiin oitis kyselemään kuskilta, että mitäs nyt tehdään. Tai siis Salme kyseli, sillä minä istuin visusti autossa, jonka ympärillä pörräsi jumalattoman isoja, ainakin viiden sentin pituisia paarmoja. *iik* Eipä siinä mitään, täyttelivät vahinkoilmoituskaavakkeen - paarmoja huitoen :oP - ja ko. firman vakuutus korvasi uuden tuulilasin. Jotta tämmöistä! Mutta ihan kiva reissu kuitenkin, kiitos Salmelle ja Polalle seurasta! Ja Neepille hauskoista ja vauhdikkaista hetkistä agiliidon parissa!