...melkoisesti, kun ennen niin komealla mäntykankaalla käy monitoimikone tekemässä sileää jälkeä eli kylläpä oli aika lohduttoman näköistä meidän tutun lenkkipolun varrella. :o( Pitkään aikaan en sinne metsään olekkaan kerennyt, mutta tänään sitten lähdettiin koko lauman kanssa kunnon metsälenkille. Tuntui tuon ison avohakkuun kohdalla, että missäs sitä oikein ollaan ja en ollutkaan aiemmin huomannut paikalla olleita pieniä mäkiä. :o) Niin hurja oli kyllä maiseman muutos, että jos minut olisi siihen tuotu silmät peitettyinä, niin en olisi kyllä heti paikkaa tunnistanut, vaikka siellä jo 13 vuotta olen koirien kanssa kulkenut.

Meidän "treenitauko" siis jatkuu vielä ja tänään oli ohjelmassa tuo metsälenkki. Illalla sitten kotona oli vuorossa veteraanien tassumanikyyri. :oP Miten noilla voikin tassukarvat kasvaa noin vauhdilla ja noin pitkiksi?? Melkoiset hiippavarpaat oli mummolla ja vaarilla, mutta nyt on taas niin timmit tassut, että passais vaikka missikisoihin mennä. ;o) Samalla huomasin, että mummelille on taas kehkeytynyt melkoisen komeat takkupallerot housukarvoihin, mutta en jaksanut nyt alkaa niitä aukomaan. Viikonloppuna sitten otetaan Inkkiksen pöksyt käsittelyyn ja tehdään se ulkona, mikäli säät sallii. Jos sataa, niin sitten istutaan tovi kylppärin lattialla.

Et semmosta tänään. Huomenna sitten Qirppu hakee viimeisen rokotuksen tähän palan ja kakaroille on lisäksi jo sovittu jälkitreenit! :o)