Tässä on saanut koko päivän käydä vähän väliä netissä kurkkimassa, että löytyykö mistään nyt viikonloppuna olleiden tokon SM-kisojen tuloksia. Juu, ei löydy ei! Missään ei vieläkään ole tuloksia eilen olleista joukkuekisoista ja missään ei ole tänään yksilö-SM:iin päässeiden nimiä. No, mitalikolmikko sentään on selvillä - toivottavasti oikein laskettuna - ja eilen voittanut joukkue, joten hiukan on siellä järjestäjillä hommat tökänneet. Ja paras juttu minusta oli se, että jollekin finaaliin sittenkin päässeelle oli ilmoitettu asiasta tänään klo 9:00 tyyliin: "Olet päässyt mukaan SM-kisaan, mutta sorry, kisat alkoi jo, joten et taida ennättää..." Uskomatonta touhua!!

Jonkin huhupuheen mukaan kisat olisivat ensi vuonna Oulussa! Sinne on kiva lähteä katsomaan, kun matkaa ei ole tuon enempää! Ja pitäisköhän ihan yrittää haalia joukkuetta kasaan täältä meiltäkin? Joskus vuonna kuokka ja kirves olimme Inkan kanssa mukana meidän seuramme joukkueessa Pieksämäellä. Mummeli kisasi silloin AVO-luokassa ja ei se ihan heikosti mennyt, jopa palkintopallisijoitus liippasi melkoisen läheltä eli 1-tuloksella oltiin seitsemäntenä yli 50 kisaajan joukossa ja vain muutama pojo lisää ja oltaisiin oltu mukana palkintojen jaossa. Nooh, Neepulan ensi kesän tavoitteet taitaa ainakin olla tuolla... ;oP

Mutta siinäpä ne tämän päivän tärkeimmät. Ei tuaskaan "treenattu" mittään, käytiin vaan metsälenkillä koko lauman kanssa.