Töistä kotiuduttua mietin hetken, että jaksaisko sitä lähteä Paavolan kentällä oleviin möllikisoihin vai ei. Sit totesin, että jos kuitenkin lähtisin testaamaan Hipun "muistin" ja kokeilemaan kuis koiruus kulkee, kun edellisen kerran - ja ainoan tälle kesälle - esteillä on käyty juhannuksena. ;o) Ratoja olisi ollut kaikkiaan kolme eli möllit, 1-luokkalaiset ja 2&3-luokkalaiset, mutta ilmoitin Hipun mukaan kahdelle viimeiselle.

Eka rata oli oikein mukava ja tasoltaankaan ei ihan helpoin 1-luokkalaisten rata eli ei ihan "läpihuutojuttu". Hilippa pasautti sitten oikein hienon 0-radan ja voittokin olisi sillä irronnut, mutta meitä ei kuitenkaan palkittu, kun kisaamme oikeasti kakkosissa. Kontaktit oli ihan suht ok ja hypyt ilmavia ja hyviä. Hiukkasen jarruttelin menoa kiperimmissä kohdissa ja hyvin oli pikkurouva kuulolla.

Toinen rata oli myös oikein hauska ja muutama vaativa kohta oli mukana eli oikein hyvä rata ko. luokkaan. Muuten Hippu teki jälleen ihan hienon suorituksen, mutta muurilta saimme "täyskaadon" - eikä ollut ensimmäinen kerta... Ei osunu lähtökiihdytyksen askeleet ihan kohdilleen kolmantena olleelle muurille ja kun muutenkin tuo ötö on aina ollut hiukka huono muurin hyppääjä, niin sinnehän se levisi kentälle kuin Jokisen eväät! Muuten mentiin taas puhtaasti, mutta puomin kontakti oli hiukan liian nippanappa. Vitosella sitten sijoituimme luokassa toisiksi ja kotiinviemisinä uusi kaffemuki ja nahkapanta, josta saadaan Qiiralle oiva jälkipanta. ;o)

Jep, lahjattomat treenaa! Jos koira on käynyt tämän vuoden aikana yhteensä neljä kertaa esteillä ja teki noinkin oivat ratasuoritukset, niin suottapa tässä huolestumaan... :oP Tietty omaa ohjaamista pitäisi saada treenattua, jotta osaisi oikein sijoittua ym. tietyissä kuvioissa ja puomin kontaktia pitäisi näköjään muistutella. Mutta eiköhän tässä pitäne ihan virallisiakin kisoja jokunen katsella, kun Hipullakin oli niin mukavaa!

Niin ja Salmelle kovasti kiitoksia illan kivoista radoista!! Mukavaa, että paikalla oli noinkin paljon osallistujia, niin ei ihan "hukkaan" mennyt illan työ.