Hyvät treenit! Ja varsinkin, kun tuo meidän porukka on nyt niin loistava. Jokainen on valmiiksi funtsinut oman koiran teenit, niin aikaa ei mene ylimääräiseen jahkaamiseen ja lopuksi sitten voidaan pulista, jos siltä tuntuu. :o) Paikkana tänään Pöllölaakso ja mukana Hipun lisäksi Kami-tervu, Rommi-laku ja Urho-mudi ohjaajineen. Tuuli erittäin heikko ja keli tosi hiostava, mutta ei satanut.

Hipulle neljä ukkoa. Eka lähetys oikeaan etukulmaan, jossa ukko. Eka haukun jälkeen oli pukannu maalimiestä käteen ja sitten aloitti hyvän ilmaisun. Meinasi taas pikkasen ennakoida minun sivulle tuloa. Tässä ei maalimieheltä palkkaa, vaan itse annoin pari lihapullapalaa. Toinen lähetys vasempaan etukulmaan, josta taas hienosti syvä pisto ja ukko löytyi. Nyt tuli hyvä haukkuilmaisu ja ei ollut koskenut ollenkaan maalimieheen. Taas palkka muutaman lihapullapalan mudossa vain minulta.

Keskilinjalla siirryttiin reippaasti eteenpäin ja lähetys oikelle tyhjälle pistolle. Hyvin lähti suoraan takarajalle asti ja tuli hetken kuluttua hieman edettyään takaisin. Vauhtikin oli ihan hyvä. Seuraava lähetys vuorostaan vasemmalle, josta sai hyvin hajun ja suoraan ukolle, jossa taas ponteva ilmaisu. Nyt palkka tuli suoraan maalimieheltä, kun olin mennyt paikalle ja hiukan kehunut Hippua ilmaisusta. Sitten vielä lähes keskilinjan loppuun, josta lähetys kerran oikealle. Siellä maalimies kuusen alla ja palkka heti ilman ilmaisua.

Reipas koira eli täytyy olla tyytyväinen! Hyvin toimi ja koko ajan säilyi vauhti hyvänä. Näki, että kävi tarkistamassa piilon, jossa oli ollut aikaisemmalle koiralle maalimies ja jatkoi hienosti etsintää, kun totesi paikan tyhjäksi. Seuraavaan treeniin sitten umppareita! Kiitos likat, tästä on taas mukava jatkaa!