Poutapäivä ja välillä jopa sanikkakin paisteli niin lämpimästi! =o) Virkistävä poikkeus viime aikojen keleihin, mutta jotenkin kamalan hiostavaa... Tietty, kun maa on edelleen niin märkää, niin onhan se kosteaa auringosta huolimatta. Mutta saatiinpahan kuitenkin ulkoilla kuivassa kelissä.

Iltapäivällä kaivelin myös urhoollisesti ruohonleikkurin esiin. Märkäähän tuo nurmikko edelleen oli, mutta pakko sitä oli saada lyhyemmäksi. Säädin leikkurin hiukan korkeammalle ja työntelin pihan läpi. Eihän siitä mitenkään tasaisen - saati kauniin - näköinen tullut, mutta on se nyt hukan lyhyempänä. Josko se tuosta nyt nopeammin kuivuisi, niin voisi sitten leikata uudelleen. Ja koirat taas huolehtivat itsensä liikuttamisesta eli lähes 1½ tuntia kestäneen operaation ajan ne juoksivat, juoksivat ja taas juoksivat. Mikähän tuossa leikkurissa on, kun se saa aikaiseksi moisen reagtion eli paikallaan ei voi olla? ;oP Qiira sitten ainoana hoksasi, että vilvoitella voi oikein mainiosti sadeveden täyttämässä kuraojassa! Ja se muuten sukeltelee!

Ja illalla viimeinkin sain nostettua kuistilla olleen PK-hypyn pihalle "oikeaan" käyttöön. Tähän asti se on siis ollut osana pentuaitausta... :oP Läjättynä tuolla meidän omalla esteellä on korkeutta melko tarkalleen 102 cm. Otettiin Hipun kanssa sitten noutotreenejä sekä tasamaalla että hypäten. Noi tasamaanoudot on ihan jees. Toki sais olla luovuttaessa vieläkin lähempänä, mutta en kuitenkaan joudu mitenkään kurottelemaan palikkaa ottaessa. Varastaa se ryötäs meinaa ja pitää aika tiukkaan sanoa "istu" ennen heittoa. :o) Hypyt... No, sanotaan näin, että yli meni, mutta ei siinä juurikaan voinut "hypystä" puhua. Toki tuo este oli hiukan korkeampi kuin treenatessa kentällä. Mutta josko jokailtaisella hyppykuurilla saataisiin hiukan lennokkuutta lisää. Sinänsä kova likka, että hirmuisesta ja väliin pahankin näköisestä räpistelystä huolimatta se vain menee uudelleen ja uudelleen eli ei ole kolhuista moksiskaan.

Lopuksi otin vielä istumisen, maahanmenon luoksetuloineen ja eteenmenon. Seuraaminen aika heikkoa, mutta asennot oli ihan ok ja eteenmenokin onnistui hyvin, vaikkein mötköä edes näkynyt heinikosta. Alkanee siis todellakin oivaltaa, mistä liikkeessä on kysymys. Jostain syystä Hippu ei ole koskaan tehnyt kovin kaksista seuraamista tuossa omassa pihassa. Se ei jotenkin ota hommaa tosissaan eli puuhailee jotain sinne päin... Ja Qiira treenasi sitten omia juttujaan ennen iltaruokaa. :o)