Alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti suunnattiin pellolle tekemään jäljet Qiiralle ja Rape-velkulle. Nyt heinä oli kasvanut juuri sopivan mittaiseksi. Ainoa miinus oli melkoisen kova tuuli, mutta onneksi sade pysyi poissa. 

Tein vastatuuleen Qiiralle 100 metriä pitkän jäljen ilman välimakkaroita ja mukana neljä kalikkaa, joiden alla namipurkit. Napero meni suht vauhdikkaasti ja merkkasi hyvin kaikki neljä kalikkaa. Ainoa miinus oli, että joka kepille tultaessa nenu nousi muutama metri ennen turhan korkealle, kun tuuli toi hajun niin voimakkaana. Lisäksi loppua kohden tuli hiukan huolimattomuutta ja yksi totaali stoppi. Neiti istahti suoraan jäljen päälle ja mietti hetken maailman menoa... Olisiko vaikuttanut se, että jälki meni kohti autoa ja sieltähän tulee aika tuttuja ja voimakkaita hajuja ja hihna taisi lisäksi hiukan häiritä, kun pidin sitä nyt normaalia korkeammalla. Positiivista kuitenkin, että merkkasi kaikki kapulat ja tarjoaa itse maahanmenoa kepin luona odottaessaan nakkipalkkaa purkista. Eli olisko tämä nyt se ensimmäinen "ei niin täydellisesti onnistunut" jälkitreeni? ;oP

Pellolta jatkettiin sitten vielä kankaalle, jonne tehtiin Hipulle esineruutu. Merkattiin ja sotkettiin noin 35 x 45 alue ja Tarja laittoin sinne neljä esinettä niin, että minä en tiennyt niiden paikkaa. Myös ruudussa oli voimakas sivutuuli. Eka lähetys reunasta alatuulen puolelta ja Hippu meni suoraan takarajalle, josta nousikin ensimmäinen esine - lapsen kenkä. Hyvin tuli esine pois ruudusta, mutta pudotti jälleen eteeni. Etenin hiukan ruudun puolivälin paikkeille ja uusi lähetys. Meinasi ensin lähteä oikealle etuosaan, mutta korjasi itse ja jälleen taakse asti ja naps, toinen esine - puukon tuppi, jossa myös hiukan metallia. Kehaisu ja nyt esine tuli minulle käteen asti eli sain "kopin"! Yes! Ja Tarja olikin kellottanut ajan ja 1½ minuuttia siihen meni. :o) Jep, tuolla vauhdilla siis ei mitään hätää! Hyvä treeni Hilipalle!

Lopuksi pennutkin pääsivät esineruutuun. Rape kävi ensin ja sitten oli Qiiran vuoro. Laitoin sille oikein Hipun PK-liivit päälle. No, hiukanhan ne oli isot, mutta eivät menoa haitanneet. :o) Esineruudussahan nappula on käynyt vain kerran aikaisemmin, mutta nyt liikkui paljon reippaammin. Kävelin itsekin ruutuun ja kuinkas ollakkaan. Qiira nappasi hajun esineestä - kännykkäkotelo -  paikallisti sen ja nappasi suuhun ja kun kehuin, niin lähti tuomaan minulle!! Wow Wow! Viimeksihän se ei ottanut esinettä ollenkaan suuhunsa. Jatkettiin etsiskelyä ja kovasta vauhdista sai hienosti hajun mytätyistä villahanskoista ja taas suoraan suuhun ja iloisesti kantamaan. Oli tosin menossa esittelemään ensin aarrettaan Tarjalle, mutta toi sitten minulle, kun kutsuin. Nakeltiin hanskamyttyä vielä muutaman kerran metsään ja napero sai sitä hakea. Loppuun nakattiin se vielä kertaalleen ja lähdettiin pois, jotta Qiiralle jäi "kyty" metsään hukkuneesta esineestä... Mutta olinpas todella positiivisesti yllättynyt naperon suoritukseen! Wow! Näppärä penikka! 

Olipas taas kiva treeni-ilta ja hyvä mieli jäi. Vaarin kuulumisia sitten sen verran, että kotona odotti taas lattian moppausta - kolmannen kerran tälle päivälle... :o( Papan masu ei nyt ota millään rauhoittuakseen ja viime yönä sitä piti käyttää noin tunnin välein ulkona. *huoh* Riplaa tulee, mutta onneksi seassa ei ole verta tai muuta epäilyttävää. Mutta josko se tuosta pikkuhiljaa, kun jatkamme edelleen "kevyttä" linjaa. Onneksi Pappa muuten on iloinen ja pirteä!