Jeah! Ei menny hukkaan herääminen aamulla ennen kukon pieraisua! ;oP Körryyteltiin aikaisin aamusta kohden Pellon kaikkien rotujen näyttelyä ja Tiinan Volvon takaloosterissa matkasivat Sipsin lisäksi seuraneiti Qiira, Jasmi-koikkeri ja Viivi-cavalier. Ekaksi Qiiralle erikoismaininta oikein asiallisesta käytöksestä eli penikka veteli häkissä sikeitä jalat taivasta kohti ja välillä sitten ulkoili ihmis- ja koiravilinässä niinkuin olisi aina moisia reissuja tehnyt. ;o)

Shelttejä kehään oli ilmoitetu kaikkiaan 31 kpl. Sipsin turkki alkoi pölisemään aivan kamalasti ja harjalla siihen ei juurikaan voinut koskea... Hiippailin kehän reunalle silloin, kun junnunartut olivat kehässä, joten urosten menestyksestä minulla ei ollut mitään tietoa. Avoimessa luokassa Sipsi meni luokassaan ensimmäisenä, joten saimme porhaltaa jälleen omalla vauhdikkaalla tyylillä kehää ympäri, kun ei tarvinnut hidastella kenenkään perässä... Sipsihän on siis loistava liikkuja. ERI napsahti luokan ainoana, joten luokkavoiton kera PN-kehään.

Kaikkiaan PN-luokassa oli kisaamassa viisi narttua - vain luokkavoittajat - ja ensimmäisen juoksukierroksen jälkeen tuomari kätteli nuortenluokan voittajan pois. Sitten juostiin uudelleen pari kierrosta ja nyt järjestys muuttui ja me olimme kolmantena. Laskin jo, että jes! JOS tämä paikka säilyy, niin SERT tulee Sipulille! Vielä pari kierrosta ja tuomari huikkasi meidät jonon keulaan ja kätteli: "Ykkönen"! Voe Jee!!! Ja samantien sihteeri löi meille käteen myös ROP ruusukkeen eli yksikään uros ei ollut saanut ERIä! Eli meijjän Rupsu-Petteri-Rutanen, Sipuli-Sipsi oli ERI1. PN1 SERT FIN MVA ROP!! Voe Jee!! Ja omistajalla naama näkkärillä! :o)

Tuomari - Kurt Nilsson, Ruotsi - sanoi minulle, että hän toivoisi Sipsille korkeutta sentin lisää, MUTTA se on muuten niin erinomainen, kaunispäinen, tasapainoinen ja hienosti liikkuva koira, että nyt sitä senttiä ei tarvita! =oD Ryhmäkehässä kävimme sitten porhaltamassa kunniakierroksen ja näytillä. Upea päivä ja jo toinen valio meidän perheeseen tälle vuodelle! Ja kun olin jo asennoitunut, että se Sipulin viimeinen SERT saadaan sitten kahden vuoden päästä... ;o) Ja tämä osui muutenkin niin nappiin, sillä NYT siltä ihan oikeasti lähtee karvat!