Jeps, pitihän sitä kentälle vielä vääntäytyä... Metsälenkiltä palatessa pyörähdin siis Paavolaan ottamaan Hipulle koko tottiskuvion, jotta saa omat hermot rauhoittumaan edes pikkaisen. ;oP

Juu, ei alkanut kovin kaksisesti eli seuraamisessa kimposi oitis taivaaseen... *huoh* Pikku puhuttelu rouvalle ja pätkä hihnassa ja jopas alkoi paikka löytymään! Nyt oli kyllä ihan selkeää kurittomuutta tuossa touhussa - mokomakin venkula. Otettiin sitten uudelleen ja nyt oli oikein onnistunut suoritus! Muut osiot meni hienosti, mutta hitaassa loittonee liiaksi. Noh, josko se siitä kuitenkin.

Jättävät liikeet eli istuminen ja maahanmeno hyvät ja myös valmistelevan osuuden seuraaminen oli nyt hyvä. Luoksetulo myös oikein vauhdikas, mutta Hipulle ominaisella virheellä eli edessä jää turhan kauas, saisi olla tiiviimpi. Jätettiin taas mötkö, mutta nyt niin, että Hippu ei nähnyt.

Sitten noudot, joista sitten löydettiin uusi ongelma... *huoh ja jippii* Jos en sano mitään, niin tuo kurjimus VARASTAA noutoihin!! Arg! Heti, kun kapula mätkähtää maahan, niin ötö sinkoaa. Lohdullista on se, että kapula kerkeää pysähtyä eli ei sentään sen lentäessä lähde. Sittenpä siis hiukan harjoiteltiin eli nappasin persvilloista - hankalaa, kun ne on niin lyhyet ;o) - kiinni heti kun yritti lähteä ja palautin istumaan. Sitten hain kapulan ja uusi heitto ja lähtölupa vasta, kun katsoi silmiin. Sama toistui siis myös hypyssä ja A-esteellä.

Toistoilla alkoi sitten malttamaan kivasti, mutta mutta... Ottaakko kokeessa riski vai sanoa noudon aloituspisteeseen siirryttyään ihan selkeästi napakka "istu"?? Kas siinäpä pulma! Sillä JOS se karkaa ennen kuin kapula pysähtyy, niin nollille mennee... Ja JOS sanon sen lisäkäskyn heti paikalle tultuani ja vasta sitten katson tuomariin kysyen heittolupaa, niin ehkei se mene nollille... Voe voe! Pitikin rouvan keksiä tuo - ihan kuin tässä jo muutenkin ei olisi hermot riekaleina! :o) Noh positiivista noudoissa se, että nyt meni vanerihypystä yli heti ekalla empimättä ja A-esteessä ei ongelmia.

Loppuun sitten noutojen jälkeen eteenmeno eli nyt tuohon väliin tuli reilusti aikaa. Taas tuttu kuvio eli "mötkö, eteen" ja taputukset rintaan. Sitten vielä odotin tovin ennen liikkeelle lähtöä. Valmisteleva osuus oli nyt hyvä eli ei edistänyt - olin aivan varma, ettei lähde mihinkään - ja hyvin juoksi suoraan mötkölle! Komensin maahan ja sinne tipahti. :o) Kävelin Hipun luo vahvistaen pysymistä välillä  "maahan"-käskyllä ja sitten leikittiin mötköllä! Muutama lisähyppely otettiin vielä mötkön voimalla!

Kokonaisuutena kuitenkin ihan ok. Hippu osaa nuo liikkeet loistavasti, sen vire vain pitäisi saada oikealle tasolle. Ehken se on pikkaisen "ravistettava ennen käyttöä" -malli eli vaatii pienen simputuksen, jotta ottaa tosissaan ja on tarkkaavainen. Noh, sittenhän tuon näkee! =oD Huomenna me sitten laiskotellaan!