Lämpimät kelit jatkuu edelleen, mutta nyt illalla meinaa pikkaisen ukkostaa... Josko huomenna olisi jo raittiimpi ilma, eikä noin pirskatin painostava. *huoh* Meidän treenit tältä päivältä jäi väliin eli ei oikein hotsita lähteä koiria "kiusaamaan" tälläisella kelillä. Qiiran jälkitreenit siirtyi siis jälleen... *huoh* Käytiin kuitenkin päivän aikana merkkaamassa ja mittaamassa Tarjan kanssa hakurata 1½ viikon päästä olevia kisoja varten. Täällä ei olekkaan pitkään aikaan ollut mukana yhtään voittajaluokan koiraa - nyt ilmoittautunut 3 - joten rataa pitikin sitten merkata ja mitata kaikki 300 metriä. Jep, kahdestaan saatiin siihen kulumaan aikaa melkein neljä tuntia! En tiedä, oltiinko jotenkin helteen hyydyttämiä vai liian huolellisia! :o)

Mukana metsässä olivat Qiira ja Rape sekä Tippa-parsoni. Hippua en ottanut mukaan, sillä tuo alue on sille "työpaikka", jossa etsitään ukkoja eli siellä ei leikitä ja juoksennella omiaan. ;o) Pennuilta meinasi kyllä puhti loppua kalliolla kiipeillessä ja leikkiessä. Mutta onneksi sieltä keskeltä metsää löytyi ihana vilvoittava uima-allas!! =oD Joskus piilona ollut puolikas muovisäiliö oli täyttynyt kesän mittaan sadevedellä ja sitä oli vieläkin jäljellä aikas reilusti. Sinne sitten pennut vilvoittelemaan ja voi sitä riemua, mikä sukeltelemisesta ja polskimisesta oli! Jos totta puhutaan, niin ihan kateeksi kävi... Ja uinnin jälkeen jaksoi taas hyvin ryskätä. ;o)

Jotta siinäpä ne tärkeimmät tältä päivältä. Toki illalla sitten taas hiukan kelin viilennettyä otettiin Hipun kanssa hyppyjä ja kontakteja. Nyt otetaan tavoitteeksi ja treeniin puomilla se, että Hippu menee suoraan puomin loppuun, vaikka minä olisin ihan takana tai jossain kauempana sivulla. Nyt se pyrkii siinä kääntymään liian aikaisin poikittain. Ja A:lla otetaan kontaktin pysähdyksiä ihan niin, että olen ihan missä sattuu. Kyllä se pysähdyksen voi siellä tehdä, vaikka en nyt just siinä edessä oikealla paikalla olekkaan. :o) Ja välillä sitten hypättiin myös muutamia kertoja metristä vaihtelevalla "kolinalla".