Päivällä otettiin ihan "treenit" omilla esteillä viikonlopun kisoja ajatellen. :o) Sipsi pääsi ekana ihan vain muistelemaan pujoa ja pikkasen hyppyjä. Sen kanssa ei juurikaan voi treenailla, kun tuo nurmialusta ei diivalle ole oikein mieleen ja sinkoilee sitten oman mielensä mukaan... Ja kun sille EI voi yhtään äksähtää omista kuvioista, kun herne poksahtaa oitis nenukkaan. :oP Joten otetiin vain muutama onnistunut pujottelu.

Hipulle otin ensin kontaktia siten, että vein mötkön reilun metrin päähän puomista ja pysähdyksen jälkeen vapautin sille. Pikku hiljaa otin sitten lisää ja lisää sivuttaisetäisyyttä eli ajatuksena oli, että Hippu menee kontaktin loppuun asti suoraan eikä käänny minua kohden. Toistoilla saatiin ihan hienoja suorituksia.

Seuraavaksi väsäilin alla olevan ratapätkän.

830503.jpg

Ongelmana tuossa oli lähinnä hyppy nro 5, jossa rima meinasi tulla väkisin alas. *huoh* Kokeilin ohjausta niin, että valssasin hyppyjen 3 ja 4 väliin, jolloin olin hyppykuviossa 4-5-6 niiden ja hypyn 8 välissä. Toisena versiona jättäydyin sitten hyppykuvion 4-5-6 ja puomin väliin. Riman 5 kannalta ei ollut kyllä merkitystä ja pujon aloitus onnitui vaivatta molemmilla tavoilla. Tjaa'ah. Täytyy jatkaa kokeiluja. Ollut niin vähäistä tuo agin treenaus, että ei oikein osaa enää ohjata tuota sukkulaa ja sitten se joutuu liikaa kyselemään minulta ja epävarmuus näkyy sitten hypyissä. *huoh* No, viikonloppuna kipaistaan sitten neljä rataa ja katsotaan, josko edes jollain päästäisiin maaliin asti! =oD