Ohjelmassa illalle esineruututreenit Tiinan ja Nepun kanssa. Ajeltiin nyt tarkoituksella sellaiseen paikkaan, jossa ei kertaakaan olla oltu treenaamassa. Sotkettiin sitten noin 50 x 50 m alue, jonne kaikkiaan viisi esinettä. Neppunen pääsi ensin hommiin, niin sain Hipulle ruutuun myös koiran hajuja. Neppu teki oikein loistavan treenin eli kolme esinettä nousi kivasti ja helposti ilman ylimääräistä hössäämistä ja touhuamista. Hyvä tytöt!

Hilipan vuoro ja ensin normaalit valmistelut eli muutama esineen nouto metsästä ja palkaksi leikkiä. Sitten ruutuun. Tuulesta ei nyt kovin paljoa apuja ollut, joten aloitin toisesta reunasta. Sinne lähti hipsuttelemaan Hippumaiseen tyyliinsä rauhallisesti, mutta kovasti nuuskutellen. Ja kohtapa sieltä jo tultiinkin takaisin ensimmäisen esineen kanssa ja tämän sainkin käteen asti. :o) Hiukka leikkiä palkaksi ja uusi lähetys. Sinne menee ja hetken työskentelyn jälkeen lähtee palauttamaan toista esinettä. Myös tämän sain käteen ja taas leikkiä palkaksi. Kolmaskin esine löytyi ja nappasi suuhunsa, MUTTA pudotti ja alkoi tarkkaan nuuskia vieressä ollutta mätästä. 8oO Itse asiassa myös Neppu oli tuosta paikasta erittäin kiinnostunut eli nuuskutteli mättään ympärillä pitkään ennenkuin nappasi esineen. Mikä lie tuossa sitten niin haissut? No, Hippu kuitenkin nappasi esineen lopulta ja lähti palauttamaan, jolloin lähdin juoksemaan autolle ja siellä sitten lopuksi nakkipalkka.

Eli semmoinen... Muuten ihan ok, mutta nyt oli hiukan turhan hitaat palautukset. Jostain syystä ei tullut niin nopsaan takaisin kuin mitä on nyt viime aikoina kyllä tehnyt. Mutta jos nyt tuollakin vauhdilla ja yhtä tarkasti työskentelee, niin eiköhän ne kaksi esinettä siinä viidessä minuutissa löytyne. :oP Lopuksi myös Qiira sai käydä etsimässä esineitä Hilipan PK-liivit päällä. =oD Tomerasti se ruudussa juoksee ja yllättävän hyvin pysyi myös sen sisällä. Olin tietenkin mukana ruudussa sen tukena ja nyt on menty hommassa sen verran eteenpäin - kolmas treenikerta - että löytäessään esineen, Qiira nappaa sen heti suuhun ja pienellä houkuttelulla lähtee iloisesti tuomaan, mutta kovin on vielä "löysät" nuo sen leuat eli esine tippuu hyvin kerkästi.

Sellaiset pikatreenit tänään. Kotona sitten ohjelmassa sekä Sipsin että Vaarin pesu! Siinäpäs se sitten loppuilta  - ja lämmin vesi - meni, mutta on meillä nyt puhtoisia koiria. Mummeli pitäisi vielä jossain välissä pestä. :oP