Eli tämä päivä mentiin aivan saman kaavan mukaan kuin eilen, mutta sain sentäs viikonlopun radat valmiiksi. Nyt ne saavat "kypsyä" perjantaihin ja sitten katsotaan uudelleen, että vieläkö niissä on mitään järkeä. :o)

Ilmoitin tänään Sipsin ja Hipun Latviaan näyttelyyn marraskuuksi. *hui* Lähdetään Sipsin kasvattajan kanssa reissuun ja nyt jo alkoi kovasti odotuttamaan. :o) En olekkaan käynyt ulkomailla näyttelyreissuilla muualla kuin kerran Tallinnassa ja pari kertaa Pohjois-Ruotsissa. Kiva lähteä reissuun! Mukaan ilmoitin myös Hipun Ketku-pojan, kun samahan tuo on ottaa uroskin matkaan, kun sinne asti lähtee. Ja koko reissu otetaan ihan matkailun kannalta eli mitään "tuliaisia" ei odoteta, mutta jos niitä sattuu mukaan lähtemään, niin mikäs sen mukavampaa! =o)

Illalla sitten pikkasen treenattiin perusjuttuja Qirpan kanssa. *huoh* Kai tuolle pitää laittaa liimaa kyynärpäihin, että vieteri pysyy makuullaan edes ½ sekuntia! Makaa tasan tarkkaan niin kauan kun nyrsii kädestä namia, mutta kimpoaa ylös oitis kun se loppuu tai jos sitä ei saa... *huoh* Miten noita pentuja oikein pitää "kouluttaa"?? Edellisen lapsuudesta on jo kulunut pian seitsemän vuotta, niin en mie enää muista! *Sipsillehän ei siis tuollaisia ole opetettu* Kivahan se on, että virtaa riitää - mokomakin sähköjänis! Täytynee hokea sille nukkuessa korvaan "maahan, maahan, maahan" -matraa... Josko sille jäis jotain päähän unen läpi??