Aamun komea auringonpaiste muuttui päivän mittaan ikäväksi vesisateeksi ja tuulen tuiverrukseksi. Töistä lähtiessä vettä tuli vallan kaatamalla ja aattelin jo, että tältä illalta jää kyllä treenit väliin. Mutta niin vaan sade taukosi illalla, joten suunnattiin kuitenkin Qiiran kanssa Paavolaan seuraamaan tokoilijoiden treenejä. :o)

Siinä sivussa sitten otettiin mekin hiukan seuraamista, paikalla siirtymisiä ja mötköleikkejä. Kivasti tuo napero syttyy mötköleikkiin ja osaa jatkaa, vaikka välillä saakin nakkimurun palkaksi irrotuksesta. Ja nyt tyrkyttää mötköä eli haluaa leikkiä minun kanssa. Otettiin myös liikkeestä maahanmenoa, kylläkin vielä ihan pysähdyksen kautta. Mutta hienosti malttaa mennä maahan, vaikka vieressä häärää muita koiria. Kiva sen kanssa on käydä touhuamassa, kun koko ajan toinen on valmiina tekemään jotain.

Nyt täytyy kehitellä jotain uutta treenattavaa, jotta saadaan vaihtelua touhuun. Pitänee kaivella äippäkoiran pieni noutokapula käyttöön ja aloittaa noudon opettelu. Ja se paikallaolo... :oP