Vaikka sitä yrittää olla kuinka nopee, niin siitä huolimatta sain kuunnella piiitkän tovin: "valitsemanne henkilö puhuu toista puhelua, olkaa hyvä ja odottakaa sulkematta puhelinta..." :o) Tänään oli klo 19 ilmoittautuminen Joensuun hakukisaan reilun viikon päähän. Pääsin kuitenkin lopulta läpi ja kuinkas ollakkaan, vielä sovittiin mukaan! *hui* Se on sitten tiedossa kunnon turnee eli viikon päästä ollaan lauantai Joensuussa ja sunnuntai Helsingissä. Tuas saa Hopeanuoli painaa baanalla oikein kunnolla!

Mutta nytpäs on taas motivaattoria treenata ensi viikolla! Nopsaan noi rajoitetut PK-kisat vaan täytyvät täällä Pohjois-Suomessakin. Lieksan hakukisaan soittelin heti, kun huomasin kisat PK-lehdestä töistä kotiutuessani ja niin vaan oli sekin kisa täynnä. Ollaan kuitenkin varuiksi varasijalla roikkumassa... Hiukan epäarvoiseen asemaan porukka vaan joutuu, kun osalle lehti saattaa tuolla monta päivää aikaisemmin kuin toisille... :o( Oulun kisaan ei ole rajoitusta ja vielä on pari päivää aikaa funtsia, että lähdetäänkö sinne. Edellisenä päivänä on nimittäin omat agikisat hallilla ja päivästä tulee tosi pitkä, joten jaksaiskohan sitä seuraavan päivän viettää ulkoilun merkeissä?

Siinäpä ne tämän illan "tärkeimmät" ohjelmat sitten olikin. Ihan hulluun aikaan tuo ilmoittautuminen kyllä oli eli kiireesti töiden jälkeen kerkesi lenkille ja sitten puhelimessa roikkumisen jälkeen alkoikin jo hämärtää, joten ei käyty missään treenilöimässä. En nimittäin uskaltanu lähteä minnekkään metsään, kun kuitenkin oisin tällä horopäällä unohtanut soittaa tai sitten minun tuurilla olisin osunut juuri jonnekin katvealueelle ja se siitä. :o) Mutta katellaanpas huomenissa lisää.