Jeps, Tiina lupautui kaveriksi, niin päästiin tekemään vielä yksi esineruututreeni Hilipalle. Matkalla metsään tosin hurautin Paavolan kautta ja kävin ottamassa noudot sekä eteenmenon. Ensin pieni pätkä seuraamista hihnassa. Eteenmenoa varten sitten jättävät ja ensin istuminen, joka tökki taas kuten ennen edellistäkin koetta *huoh* ja nyt tarjosi seisomista. Maahanmeno oli hidas ja luoksetulokin hiukan laiskahko. Jätettiin taas mötkö odottamaan ja seisomisen kautta noutoihin. Tasamaa ihan ok, mutta ei niin säpäkkä kuin normaalisti. Hypyn meni ensimäisellä yli omalla "tyylillään" ja A-este hyvä. Sitten eteenmeno ja nyt SE oli hyvä eli meni suoraan ja lujalla vauhdilla! Jotain positiivista sentään. ;o) Noh, valmistautuminen ei ehkä ollut ihan normaali eli hiukka liian hätäseen taidettiin mennä hommiin. Saatiin kuitenkin ihan onnistuneet suoritukset, mutta ei parhainta Hippua.

Metsään sotkettiin sitten ihan normaalikokoinen ruutu ja sinne neljä esinettä. Nyt Hipulle kokonaan vieraita. Hippu ensin hommiin ja jotenkin oli muiden hajujen "lumoissa"... Otin pari esineen hakua metsästä ja pikkasen kisuruokapalkkaa. ;oP Sitten ruutuun. Ensimmäinen pisto lähti kuitenkin ihan suoraan ja poikkeuksellisen hyvällä vauhdilla Hipun normaaliin esineruutuvauhtiin verrattuna! Hyvin sai hajun esineestä ja näppärästi etsi ja otti suuhunsa. Kehoitus "taitava", mutta hiukka vaikeasti lähti tuomaan, joten kannustin lisää. Toi sitten esineen ja sain melkein käteen asti. Uusi lähetys ja lähti, mutta kummasti veti vasemalle ja ruudusta ulos. Pyöri siellä tovin jonkun hajun perässä ja sain tosissaan kutsua pois ja sitten piti vielä merkatakkin! Tjaa, mikä lie haju siellä ollut? Lähetin uudelleen ja nyt eteni suoraan takarajalle asti ja sieltä löytyikin seuraavan esineen haju. Hyvin paikallisti taas ja nappasi suuhunsa. Ja taas "taitava" huikkauksella meinasi lähteä ihan väärään suuntaan?? Saiko sitten jonkin toisen esineen hajun nenuun ja meinasi lähteä vaihtamaan? Toi kuitenkin sitten pois ja siitä hyvästä kisupalkkaa purkista.

Mutta juu. Oli tuossa jotain hyvääkin eli vauhti oli positiivinen yllätys. Uutta outoa oli tuo, että ei lähtenyt heti palauttamaan, vaan meinasi painella jonnekin muualle. Omituinen höpöttäjä. Noh, katellaan nyt mitä lauantaina tapahtuu, tuskin mitään kummoista. Ja ollaankohan me edes mukana, kun mitään ei ole Joensuusta kuulunut? Olisihan tuo ihan kiva tietää, että minne sitä pitäisi lauantaiaamuna suunnata klo 9 aikoihin, kun lehden mukaan koe alkaa silloin. Täytynee huomenaamuna soitella ja kysellä, kun ajatus oli jo huomenissa lähteä reissuun.

ps. Nepun juoksu alkoi tänä aamuna... ;oP