Pallohallilla oma treenivuoromme ja Hippu pääsi agiliitämään sekä Qiira tokottamaan. Pyysin jälleen Tiinan Hilipalle kartturiksi, kun he kisaavat sitten marraskuun lopun kisoissa. Ja kun tuo oma motivaatio ei nyt agilityyn ole kovin kummoinen, niin on mukavampaa, että koiralla on kuski, joka asennoituu hommaan hiukan paremmin. :o)

Sivusilmällä seurasin parin menoa ja ihan kivannnäköistähän se on. Muutamat hypyt tuottivat ongelmia - mm. perinteinen putken jälkeinen hyppy - mutta A:n kontakti oli hyvä ja pujottelun avokulma meni hienosti. Samalla myös huomion, että Hipun hypyt eivät ole ihan kunnossa eli niistä puuttuu nyt sellainen rentous... :o( Samoin sen taka-askel ei ole aivan "puhdas", joten jossain taitaa olla nyt pientä jumia. Onneksi varasinkin jo maanantaille Hilipalle hieronnan ja keretään käydä tarvittaessa useammankin kerran ennen kisoja. Joka tapauksessa ensi sunnuntain agiliidot jätetään suosiolla väliin. Alla illan treeni, jota menivät myös "takaperin".

1010263.jpg

Hilipan kiitäessä esteillä Qiira tokotteli. Otettiin nyt tuttuja seuraamispätkiä ja luoksetuloja. Tolokkuna oli pirpana, vaikka äippäkoira haukkui hallin toisella laidalla. Ei näyttänyt tämäkään häiriö haittaavan kakaran keskittymistä. "Uutena" otettiin myös liikkeestä maahanmenoa ja kappas, kyllähän se napero tuonkin homman alkaa hiffata! :o) Yllättäen tuo vieteripeppu pysyikin ihan hienosti makuullaan, vaikka siirryin pois sen sivulta. Toki en kävele kauas, mutta siirryin kuitenkin. Jos meinasi nousta, niin murahdin ja uudelleen maahan ja pois. Sitten hirmuiset kehut, kun malttoi köllötellä paikallaan. Tuon innoittamana otettiin sitten myös ihan pieni paikkamakuutreeni ja onnistui oikein hyvin! Jee! Oisko neiti hoksannut, että "maahan" tarkoittaa tosiaankin köllöttelyä niin kauan, kun akka antaa luvan nousta. Kiva kiva! Nyt täytyy alkaa suunnittemaan myös seisomisen treenausta, kun tässähän alkaa pian motivaatio nousta niin kohinalla, että keväälle aletaan katselemaan tokoja... ;oP No, viimeistään sitten omissa tokoissa kesäkuussa korkataan ALO-luokka! Jep, tämä oli lupaus - ja tavoite!