Hurautettiin yleiselle vuorolle Pallohallille, vaikka kehtuutti niin peevelisti... KOKO päivän tuli vettä taivaalta tasaisen tappavasti ja joka paikassa on niin märkää - ainakin meidän pihalla. :o/ Ja lisäksi on niin pimeää, että tekisi mieli käpertyä vain sohvalle ja kääriä koissut kainaloon kaveriksi.

Mentiin kuitenkin treenilöimään ja Qiippa olikin yllättävän topakkana. Oikein mainiosti jaksoi keskittyä yleisestä härdellistä huolimatta ja ainoa "ylitsepääsemätön" häiriö oli, kun Neppu-idoli leikki lelullaan! Sinne olisi ollut ihan pakko päästä mukaan säätämään. Otettiin perustreeniä pieninä pätkinä ja välillä sitten odotti tolpassa vuoroaan, kun puuhasin Hipun kanssa. Näiden odotusten jälkeen oli taas kummasti lisäpotkua tekemiseen. ;o)

Treenattiin lähinnä kontaktia lyhyissä seuraamispätkissä ja tiiviitä käännöksiä nakilla imuttaen. Myös muutamia paikallaan istumisia niin, että kävin aika kaukana ja palasin sitten palkkaamaan. Näistä myös muutama vauhdikas luoksetulo ja kivasti on vauhtia eli tulee ihan liukumalla eteen töpsähtäen. Lisäksi mentiin riviin muiden kanssa paikkamakuutreeniin! Toki pysyin lähellä kehuen ja "maahan"-käskyä painottaen. Ainoastaan kerran nousi ylös, josta pääsin heti korjaamaan ja saatiin perään onnistunut köllöttely. Neppu suoritti tässä vaiheessa paikkaistumista vieressä, joten tuli sillekin hyvä treeni, kun minä hoen vieressä "maahan" ja kävelen edestakaisin. :o) Hyvin Neppunen pysyi!

Hilippa treenasi puolestaan vain misseilyhommia! Otetaan nyt siis hiukan rauhallisemmin eilisen hieronnan jälkeen. Misseilyä aattelin kokeilla, kun Latvian reissuun on enää vajaa kaksi viikkoa ja rouvalla on misseilyremmi ollut kaulassa viimeksi yli vuosi sitten! Oli siis pakko kokeilla, että vieläkö tuo osaa ravata nätisti ja seisoa paikallaan. Juu, ravaahan se kyllä, mutta niin kauniisti häntä tötteröllä! =o/ Nooh, toisaalta tuo on ollut viime vuosina sellainen, että kehän ulkopuolella juostessa viipottaa häntä pystyssä, mutta kun mennään kehään, niin häntä laskeutuu kauniisti alas. Luotamme siihen, että homma toimii edelleen samoin! =oD