Suunnattiin hallille, jotta Hippu pääsi omalle vuorolle vähän hyppelemään Tiinan kanssa. Otin sittenkin myös Qiiran mukaan, kun kovinhan tuo vaikutti halukkaalta tekemään jotain. :o) Aattelin hipsiä pikkulikan kanssa hallin takaosaan, niin emme häiritse mahdollisesti treenaamassa olevia poikia.

1061751.jpg

Kuvassa illan treenipätkä. Hiukan minulla meni ohi Hipun ja Tiinan meno, kun puuhastelimme kauempana Qirpun kanssa. Mutta sen näin, että taisi suurin ongelma olla esteiden 6 ja 7 välissä eli Hippu kyllä kääntyi pois putkelta, mutta suihki sitten ohi myös A:sta pujottelulle. Itse asiassa tähän tuli vähän samanlainen vino - todellisuudessa kulma A:lle ei ollut ihan noin voimakas - lähestyminen esteelle kuin edellisellä kerralla sille yhdelle hypylle... Salme sitten opasti Tiinaa ja saivat kuvion onnistumaan. Kontakti näytti nyt onnistuvan ihan hyvin.

Huomion myös, että Hipun hypyt oli taas ihan p***stä... :o( Nyt koira ei ole mistään jumissa, ei vaan osaa hypätä. *huoh* En tiedä mitä tuohon enää keksisi? Toki totuus on, että Hippu on mennyt tänä vuonna agiliitoa todella vähän. Sen sijaan se on treenannut paljon metristä PK-hyppyä, johon se joutuu tekemään ihan oikeasti "töitä". Olisiko sille nyt sitten iskostunut mieleen se ja ei vaan osaa nyt hypätä rennosti "helppoa" agihyppyä, vaan tekee niistä itse vaikeampia kuin ne onkaan?? Tjaa'ah... Nyt pitäisi varmaankin saada paljon ihan vaan hyppelyä agiesteillä, jotta koissu vaihtaisi "konffista" pääkopassa ja hoksaisi taas, että noistahan pääsee yli ilman, että tarvii niin kauhiasti pungertaa... :o)

Qirpan kanssa sitten hiukkasen tokoteltiin hallin takaosassa. Otin seuraamista - joka meni nyt tosi kivasti - sekä maahanmenoja. Nyt uutena noissa maahanmenoissa se, että treenattiin ihan suoraan vauhdista menoa eli ei ensin pysähtyen istumaan. Autoin nyt paljon voimakkaalla käsiavulla. Kovin oli vaikeaa, mutta saatiin muutama suht onnistunut suoritus. Lisäksi pari seisomista ja nätisti pysähtyi "oota"-käskyllä ja pienellä käsiavulla. Nyt tosin istahti, kun menin takaisin luokse, mutta nostin vain takaisin seisomaan ja kehuin siitä.

Lisäksi muutamia luoksetuloja ajatuksena pudottaa nami suusta, kun istuu nätisti edessä... Juu, mutta eihän tuo tötterö voinut tajuta, että minulla olisi suussa jotain. =oD Kauhea nuuskuttelu maasta nakkia etsien, kun huomasi, ettei kädessä olekkaan mitään. Kun uudella "tänne"-käskyllä sain katsoman ylös ja pääsin palkkaamaan, niin lopputulos oli, että nakkipala tipahti keskelle Qiiran naamaa ja se ei edes tainnut tajuta, että jotain tuli! =oD Juu, täytyy treenailla tuo suusta palkkaaminen ihan erikseen... :o)