Suunnattiin Qiiran kanssa Pallohallille yleiselle vuorolle hiukan tokottelemaan. Juoksu on toki edelleen "päällä" ja kennelyskääkin ilmeisesti vielä liikkeellä, mutta oltiin rohkeita - tai sitten tyhmänrohkeita... Mentiin hiukan pahimman sisäänmenoryysiksen jälkeen ja luovittiin väljemmiltä kohdilta ihan hallin takaosaan, jossa oli hiukan rauhallisempaa. Ja kenenkään kanssa ei antauduttu nenuttelemaan ja lähempään kontaktiin eli olitiin "ylpeinä" omissa oloissamme. :o) 

Hallilla oli tällä kerralla melkoinen metakka eli haukkua piisasi ja häiriötä melkoisesti! Mötköpalkka unohtui valitettavasti kotiin, kun varustelaatikko oli edelleen reissun jäljiltä pois autosta... :o/ Jouduttiin siis tyytymään palkkuksessa pelkkiin nakkeihin ja yhteiseen "tönimisleikkiin". Aloitettiin seuraamisella ja tillukka oli oikein reippaana. Ensin ihan paikalla siirtymisiä ja muutamia askelia, joissa reilusti kädellä autoin ohjaamalla heti oikealle paikalle. Näissä pikkusiirtymisissä käytän "sivu"-käskyä. Sitten reipasta seuraamista ja vasemmalle kääntymisiä ja vapautus nakkipalkan kera, kun kontakti hyvä ja paikka priima. Muutaman kerran meinasi vilkuilla ohi meneviä koiria, mutta näissä pikku nyppäys hihnalla riitti palauttamaan kontaktin, johon heti iloisesti "seuraa" ja palkka vapautuksen kera.

Toisena sitten pieni paikkamakuutreeni. Ensin ei meinannut mennä käskyllä maahan, johon hiukan murahdin, terävästi käsky ja oikeasta suorituksesta heti nakkipalkkaa ja iloinen vapautus. Seuraavalla kerralla menikin heti napakasti maahan. Poistuin reilun viiden metrin päähän ja annoin makoilla hetken. Topakkana on koko ajan! :o) Sivulle palasin toistaen "maahan"-käskyn ja nakkipalkka sitten etujalkojen väliin ja vapautus suoraan maasta. Toinen samanlainen toisto ja tämäkin meni hyvin. Nyt siis näyttää, että on hoksannut paikkamakoilun idean.

Tähän perään pari iloista luoksetuloa istumisesta. Vauhtia piisaa ja suorastaan liukuu eteen. Tässä sitten meinaa törmätä ja asento menee hiukan vinoksi... :o/ Täytynee jotenkin koettaa jarrata tuota viimeisten metrien vauhtia, jotta saadaan törmäys pois ja sen myötä eteen istuminen ihan suoraksi. Hmmm... pohdittavaa! Samoin huomasin, että varastaa kutsuun liian herkästi eli lähtee heti, kun edes avaan suuni. Siispä ohjelmaan pelkkiä istumistreenejä ilman luoksetuloja ja sitten palkkaa paikalla pysymisestä.

Neljäntenä liikkeenä otettiin sitten liikkeestä maahanmenoa eli seisomistreeni jätettiin tällä kerralla väliin. Kotona ennen lähtöä palkkanakkeja pilkkoessani kokeilin muutaman kerran käskeä maahan itse juurikaan pysähtymättä, toki voimakkaasti avustaen. Onnistui aika hyvin, joten tästä innostuneena sitten kokeilin hallilla samaa... Iloinen seuraaminen alkuun ja "maahan" tekemättä sen kummemmin mitään ja kappas, siellä köllötti! :oD Loisto ötö! Hirmuiset kehut tästä ja vahvistaen "maahan"-käskyä vein jälleen palkkanakin etujalkojen väliin. Heh heh! On se vaan epeli! Otettiin pari toistoa ja nyt sitten avustin maahan menemisen ihan sillä, että saadaan toistotkin onnistumaan.

Siinäpäs sitä olikin tokottelua yhdelle illalle pikkulikalle riittävästi. Otettiin sitten loppuun vielä hiukan näytelmätreeniä oikein missihihnan kanssa. Pitäisi siis saada tuo iloinen kippurahäntä pysymään hiukan bortsumaisemmassa asennossa, kun kerran ollaan Tamminäyttelyyn menossa misselimään. =oD Juu'uh... Jos kehä alkaa aamulla klo 9:00, niin me tulemme sitten hallille juoksemaan ympäriinsä klo 7:00 alkaen... Josko Q siinä ajassa hiukan väsähtäisi ja tylsistyisi ja tötterö pysyisi edes vähän alempana? Ja kun koetan vielä itse olla niiiiiin tylsä tyyppi kuin vain mahdollista ja ja... *huoh* :oP