Tutusti keskiviikko-iltana omalla vuorolla hallilla. Tiina tuli jälleen kartturiksi Hippuselle ja me tokoteltiin ihan pikkuisen Qiipan kanssa.

Seurasin jälleen kauempaa Hipun ja Tiinan menoa. Muutoin ihan ok, mutta jälleen Hipun hypyissä käynnistymisvaikeuksia. :o/ Alkuun menee hyvin jännittyneen oloisena, mutta loppua kohden hypyt kummasti vapautuvat ja niihin tulee rentoutta ja lennokkuutta lisää. No, jospa hallilla olisi muutama lämmittelyhyppy lauantain kisojen aikana, niin saisi pikkurouvan hiukan "notkistumaan" ennen radalle menoa. Nuo alkujäykkyydet eivät siis ole kiinni siitä, ettei koiraa ole lämmitelty.

Alla treenipätkä. Suurin "ongelma" hypyillä 3 ja 4. Hilipan lähdössä pysyminen kun ei ole niin 100%:n varma kisatilanteessa, että voisi sen luottavaisesti jättää ja mennä sitten vastaanottamaan hypyn 2 taakse. Koetettiin sitten vetämistä kolmoselle ja siitä voimakkaasti leikkaamaalla työntämään "takaa" hypylle 4. Väkisin meinasi singota välistä hyppäämään nelosen väärään suuntaan eli kuskin piti olla tosi nopsa. Vastaanottamalla tuossa ei ollut mitään ongelmaa. :o) Pujon ajoitus onnistui kyllä loistavasti, kun koira oli vasemmalla ja vei riittävän pitkälle sekä malttoi antaa koiralle aloitukseen tilaa ja rauhan aloittaa pujottelu ennenkuin kääntyi itse jatkamaan matkaa. Keinun jälkeinen valssi eliminoi hyvin lähempänä kutsuvana olleen putken väärän pään. Kivan pätkän oli Salme jälleen väsäillyt. :o)

1086599.jpg

Qiippa sitten tokotteli hiukan hallin takaosassa. Nyt otettiin vain paikallaan istumisia niin, että kävin kauempana ja palasin sieltä sitten palkkaamaan. Topakkana töröttää, mutta meinaa sitten painua maahan, kun tulen riittävän lähelle... :o/ Sama ilmiö toistui myös liikkeestä seisomistreenissä. Jää nätisti seisomaan käskyllä ja pienellä käsiavulla, mutta painuu maahan, kun palaan takaisin. Ollaankohan me treenattu liikaa maahanmenoa?? :o) No, olen näissä sitten korjannut kakaran rauhallisesti oikeaan loppuasentoon, kehunut ja palkannut siitä. Lisäksi sitten leikittiin kovasti mötköllä, joka nyt muistettiin ottaa mukaan! :o)