Viikonlopun ohjelmassa agilitytuomareiden koulutuspäivät täällä Kajaanissa. Ohjelmassa agiliitoa niin käytännössä kun teoriassakin syvästi pohdiskellen. Lauantaina tuomarit järjestivät viralliset kisat Pallohallilla ja illalla oli vielä tuomariyhdistyksen vuosikokous. Sunnuntai meni sitten teoriapainotteisena, kun kävimme läpi uusia sääntöjä ym. Loppujen lopuksi aika raskas viikonloppu ja kerrankin sai olla tyytyväinen, kun kotimatkaa tapahtuman jälkeen oli vain 10 km... :oP

Lauantain kisoissa puuhailin itse töissä, mutta Hippu pääsi kuitenkin radalle Tiinan kanssa. Ensimmäiseltä radalta kopsahti alas vain yksi - heti toinen - rima, josta oli tiukka käännös väliin seuraavalle hypylle. Tiina oli hiukan liian lähellä valssaamassa ja Hilipalla loppui tila kesken. Lisäksi pujon aloituksessa tuli virhe eli sujahti avokulmasta toiseen välin. Tämäkin taisi mennä kartturin piikkiin eli Tiina ei malttanut tarpeeksi jarrata ja ottaa koiraa käsiin vaan rynni hiukka liikaa esteelle työntämään. Muutoin oikein kaunista menoa ja tällä 10 vp:llä irtosi lopulta luokan voitto! ;o)

Toinen rata oli sitten hyppis, jossa putket muodostivat kivan hässäkän eli vääriä putken päitä oli tyrkyllä. :o) Oikeisiin parivaljakko osui, mutta hiukan reippaammin Tiina olisi voinut ne viedä eli uskoen niin koiraan kuin itseensä! =oD Tällä radalla tippui sitten kaksi rimaa, joista vain toinen oli todella huono "mahalasku"-hyppy eli viime aikojen huonoista hypyistä huolimatta meni ihan hyvin. Tällä 10 vp:n tuloksella radalla irtosi neljäs tila.

Kokonaisuutena ihan kivaa menoa ja Hilippa oli tyytyväinen! Nämä olikin sitten pikkurouvan viimeiset kisat tälle vuodelle ja muutenkin viimeinen "tapahtuma" meidän koissuille. Nyt odotellaan sitten niiden kanssa uutta vuotta ja uusia kujeita!