Tänään sitten tartuin viimeinkin tuumasta toimeen! Täällä on lunta sadellut hiljoksiin aina silloin tällöin ja pikkuhiljaa sitä oli sitten kertynyt jo ihan mukava kerros. Päivällä kotona käydessä päätin, että tänään on sitten tartuttava härkää sarvista eli lumikolaa varresta ja alettava viimein hommiin. Siinäpäs se sitten mukavasti vierähtää muutama tunti reippaan ulkoilun merkeissä! :o) Ja sen verran alkoi ramaisemaan, että jätettiin illalta hallivuoro väliin ja mennään sitten huomenna omalle vuorolle.

Minun pukkiessa lunta koissulit viihdyttivät itse itseään. Hilippa tosin keskittyi lähinnä tonkimaan lumen alta paljastuneita ruohotupsuja ja ravitsi niillä sitten itseään... *huoh* Ipana puolestaan väijyi vuoronperään Topo-vaaria tai Inka-mummoa ja sillä näytti olevan todella mukavaa. =oD Palkaksi sinnikkäästä kärkkymisestä se sitten sai jomman kumman mukaansa juoksuralliin talon ympäri.

Täytyy kyllä sanoa, että on tuo Pappa vaan uskomaton otus... Jos ei tietäisi, että se juhliin ensi keväänä jo 14-vuotispäiviään, niin menisi aivan täydestä 10 vuotta nuoremmasta koirasta! Sen verran lujaa mentiin pitkin pihoja, että ei siinä vielä vanhuus painanut. Ihme epeli se vaan on. :oP Pitäisi ihan kuvata sen rallia videolle ja laittaa muillekin ihmeteltäväksi/ihasteltavaksi. Tosin voihan muutkin olla ihan yhtä vetreitä, mutta itsellä on vaan aina ollut sellainen kuva, että tuossa iässä koirat alkaa olla sellaisia köpöttelijöitä... ;oP