Hurruuteltiin tyttöjen kanssa hallille illan päätteeksi. Tiina ei tällä kerralla päässyt mukaan, joten juoksentelin itse Hilipan mukana ja välillä tokoteltiin pikkuisen Qirppusen kanssa. Qirpulle otin lähinnä seuraamista juosten ja siitä pysähdyksiä. Lisäksi otettiin nopeita maahanmenoja, joissa autoin aika reilusti. Lisähäiriönä näissä naperolle oli äippäkoira, joka teki samat liikkeet koko ajan vieressä. =oD Hyvin muuten malttoin napero seurata hyvällä kontaktilla, vaikka Hippu kulki sen vieressä kyljessä kiinni. Loisto pentu!

Alla sitten agitreenin eka pätkä. Tuossa ei oikeastaan mitään ongelmaa eli hyvin Hippu kulki. Alun hypyt meni hyvin, kun jäin itse 1 ja 2 esteen väliin, josta heitin Hipun 2:lle ja siitä peruuttaen vedin 3:lle ja putkeen. Pujon jälkeen kierrätin mutkan työntäen 6:lle, jolloin linja 7:lle suoristui. Ainoa "virhe" tuli puomilta lähdössä, jossa meinasi mennä putkeen. Tuo johtui siitä, kun juoksin puomin ohi putken ja hypyn väliin eli meinasi tässä lähteä hakemaan putkea, kun jäi selän taakse. Tarkemmalla ohjauksella ja kunnon käsiin ottamisella siitäkin selvittiin.

1093347.jpg

Toisena harjoituksena mentiin sitten sama rata toisin päin. Kierrätys hypylle 2 onnistui hyvin, mutta sitten meinasi väkisin singota putkeen. Onnistui kuitenkin tehokkaalla sylikäännöllä ja reippaalla "hyppy"-käskyllä. :o) Myös hypyn 7 haki hyvin takaa ja pojotteluun meni hienosti itse, vaikka jäinkin sivusuunnassa kauas ja menin jo pujon loppua kohden. Rima hypyltä 11 meinasi kolista, kun olin ottamassa sen vastaan, mutta nuo - putkesta hypylle, jossa olen toisella puolella - onkin aina olleet Hilipalle vaikeita, kun meinaa tulla hiukka liian kiiru.

1093348.jpg

Mutta mukava oli pikkurouvan kanssa juosta. :o) Ja nyt hypytkin oli parempia kuin pitkään aikaan! Ihan vaan muutama yksittäinen kopsaus eli pääsääntöisesti hyviä, rentoja hyppyjä ja väliin takakoivetkin oikeni niin lennokkaasti. Jospa se tästä. ;oP

Kipittelin radalla myös Mallan Vili-sheltin kanssa. Malla on itse nyt saikulla selkänsä takia ja ei voi vielä juosta, joten järjestin sitten hiukan Vilille "ohjelmaa". Hienosti pikkupoika tuli vieraan ohjaajan mukana. Kiva sitä on viedä ja siitä on tulossa vallan vauhdikas agihirmu!