Hurautettiin hallille tyttöjen kanssa. Ilma on edelleen niin lauhaa, että Hippu sai ensin jäädä odottamaan autoon, kun Qirppu kävi vähän tokottelemassa. Otettiin seuraamista hihnassa ja ilman. Hihnassa menee hienosti, mutta vapaana ollessa meinaa hiukan jätättää. :o/ Ei onneksi pahasti eli pitää kontaktia, mutta "painuu" hiukan taaemmas. Ihan kuin odottelisi, että nyt varmaan tulee maahanmeno tai jotain muuta, kun otettiin kerran remmi pois... Lähtee kyllä hyvin uudelleen mukaan ja petraa paikan takaisin, kun hiukan kiristän vauhtia ja annan uuden käskyn.

Maahanmenoja otin sitten niin, että annoin Napen hyöriä ympärillä, käskin maahan ja heti heitin palkaksi nakkipalan. Näyttää kyllä, että tuon on oppinut ihan hienosti. :o) Mutta sitten tuo kostautuu muualla eli kun jätän istumaan tai otan seisomista, niin jää kyllä hienosti oikeaan asentoon, mutta heti kun lähden palaamaan luo, niin painuu maahan... *huoh* Totesin siis, että nyt meillä ei vähään aikaan treenata maahanmenoa ollenkaan ja otetaan vain noita istumisia ja seisomisia. Täytyy saada nyt Qirppana hoksaamaan homma uusiksi ja lähdetään taas etenemään noita asentoja ihan pikkupaloissa kotosalla.

Sitten vaihdoin koiraa eli Qirppa autoon odottelemaan ja äippäkoiran vuoro päästä hiukan liitämään. =oD Ja kyllä oli taas koiruus pakahtua intoonsa. Ei kai tuota vielä mihinkään agieläkkeelle voi laittaa, kun niiin tykkää lajista. Joten kyllä me ainakin alkuvuosi tullaan kisaamaan suht aktiivisesti... Alla sitten kuva illan treenipätkästä.

1120962.jpg

Pyörittelin hyppyjä välillä miten sattuu, mutta ratapätkänä otin valkoisilla numeroidun "radan". Toisen version otin sitten niin, että loppu mentiin mustien numeroiden mukaan. Kuvassa ne kylläkin näkyy tosi huonosti ja lisäksi niissä on virhe eli eka musta numero pitäis olla 7, ei 8. Noh, joka tapauksessa. ;o)

Alun hypyt meni hyvin eli osaa hakea hypyn 2 takaa ja samoin hypyn 3. Puomin kontakti oli hyvä ja hypyt 5 ja 6 meni ok, kun jäin itse putken luo ja lähetin sieltä. Ainoa probleema oli taas putken jälkeinen hyppy 8 ennen pujoa. :o( Ei vaan kertakaikkiaan osaa hypätä noita putken jälkeisiä hyppyjä. Niille meinaa väkisin tulla kunnon mahalaskut. *huoh* Muuten siis hypyt oli tänään hyviä.

Tässäpä tämänkertaiset. Kiva oli treenailla ja nyt ei ollut edes hallilla tungosta, kun suurin osa porukasta oli Messarissa. Naurettiin, että täällä ei sitten paikalla ole kuin me "luuserit", joilla ei ole koiraa, joka kannattaisi moisiin karkeloihin ilmoittaa! =oD Kotimatkalla kävin jälleen Tiinan luona kaffittelemassa ja Neepulaisen masua silittämässä... :oP