Käytiin Qiiran kanssa kahdestaan hallilla yleisellä vuorolla eli tällä kerralla sai äippäkoira jäädä kotiin. Nyt kolmella kerralla ennen Tamminäyttelyä on yleiset näyttelyteenit ja sen kyllä huomasi! 8oO Hallin joka kulmassa pyöri koiria eli "vapaata" tilaa ei juurikaan löytynyt ja häiriötä oli nyt jo liiaksi pikkukoiralle. Koeta siinä sitten tehdä jotain, kun koko ajan ohi - milloin sivulta, takaa tai edestä - porhaltaa jos jonkin näköistä moppea ja sessua. Treenaaminen jäi siis melkoisen olemattomiin ja otettiin vain pikkuisen seuraamista ja leikkittiin uudella narupallolelulla - edellinen lelu on syöty. Mitään jättäviä liikkeitä en ottanut, kun näytti siltä, että tuo näyttelyväki ei juurikaan katsonut missä juoksee ja en halunnut epäonnistumisia sen takia, että joku törmää yksin paikallaan olevaan koiraan. :o)

Lopuksi sitten otettiin vielä Tarjan kanssa Qiiralle saalisleikkiä. Tarja leikitti ipanaa ja minä seisoin vain hihnan päässä toloppana. Kovasti tarttui napero mötköön kiinni ja puri ihan kunnolla. Mutta olipas jännä huomata, että henkisesti tuo oli sille aikas rankka treeni eli melkoisen matalalla oli häntä, kun lähdettiin hallista pois. Tjaa'ah... Tamminäyttelyssä ennen kehään menoa pienet "purutreenit", niin saadaan liika virta pois ja vietti alas. =oD Ja illan huipentumana sitten Qiiralle juoksuleikit Rape-velkun kanssa hallin takana! Voe mahoton, kun oli likalla lystiä, kun kerrankin joku juoksee sen kanssa.

Juu ja pitää vielä kertoa, että meillä on taas menossa sellainen "luonnetesti"-kausi. Ilmavoimilla on menossa joku harjoitus ja vajaan 2 km päässä olevalla kentällä lentää säännöllisesti hävittäjiä. Niistä lähtee melkoinen jylinä noustessa ja lenkillä satuttiin juuri turvatielle kentän päähän, kun koneet lähtivät. Inka-mummo on vanhemmiten tullut ääniherkäksi ja painui melko matalaksi jylinän aikana, Vaari ei tainnut edes kuulla, Hippu vilkaisi taivaalle kerran ja Qiira meinasi kaatua nurin, kun koetti seurata kävellessään taivaalle nousevaa konetta. Mutta ei siis Ipanallakaan mitään pelkoon tai arkailuun viittaavaa merkkiä metelistä huolimatta. :o) Hieno likka.

ps. Ja Neppu kävi tänään neuvolassa. Iso satsi penneleitä tulollaan... ;oP