Äippäkoiran vuoro päästä treeneihin. Toki ipanakin oli mukana, mutta puhtaasti kannustusjoukoissa ja äipän lämmittelijänä! Qiira siis juoksi ja hätisteli Hippua niin, että sekin juoksenteli oma-aloitteisesti hallin perällä odotellessa vuoroa. Treenissä Hilippa kulkee nyt hyvin! Jotenkin koissulla on asenne kohdillaan ja akallakin on sen myötä löytynyt uutta intoa treeniin. :o) Harmittaa ihan oikiasti, että vasta helmikuussa päästään kisaamaan... Alla eka treeni.

1127988.jpg

Aloituksessa menin vastaanottamaan hyppyjen 2 ja 3 väliin, käännin edessäni 2:lta 3:lle ja siitä "takaa"-käskyllä hypylle 4 itse perettäen. Hyvin toimi! Keinulta putkeen lähetettyäni menin vastaanottamaan hyppyjen 7 ja 8 väliin hypyn 2 luo ja siitä suoraan työntäen pujoon. Tämäkin oli bueno! 10 hyppy jälleen "takaa"-käskyllä eli jäin tuonne hyppyjen sisäpuolelle. Ok! Otin myös pujon jälkeiset hypyt persjättönä ja onnistui myös näin. Kokonaisuutena Hilippa pelasi sikahyvin tosi pienillä kaarroksilla ja ei esim. yrittänytkään hakea putkea hypyn 3 jälkeen. Lisäksi putken jälkeinen hyppy 7 onnistui pääsääntöisesti ihan hyvin, vaikka olinkin vastaanottamassa. Toinen treeni sitten sama toisinpäin eli alla kuva.

1127989.jpg

Tässä vaikeinta oli sitten hypyt 4 ja 5, lähinnä 4. Kolisi kumman sitkaasti, mutta tarkoituksella vedätin pujolta. Hypyt 8 ja 9 meni taas loistavasti pelkällä "takaa"-käskyllä ja siitä sylikääntönä hypylle 10. Pirskatin hyvin toimii Hilipalla ja kaarros aivan minimaalinen. Voe, kyllä tuo koissuli osaisi vaikka mitä ja voe, kun me päästäis edes läheskään samalle tasolle kisoissa... Juu, akalla huono kisapää ja puuttuu SE asenne kisoissa. Doh, olipas meillä kuitenkin mukavaa! =oD