Päivällä piipahdin pentusia tuijottamassa - kuinka ne voikaan olla niiiin suloisia, vaikka eivät teekkään muuta kuin nukkuvat ja tisuttelevat?? <3 Täällä ollaan aivan "laaaaav" noihin pikkuisiin marsuihin. Juu, toivotaan Tiinalta ja Samilta suuresti kärsivällisyyttä alati oven takan roikkuvaan kyläilijään - tahtooo nähdä taas pupelot! =oD

Muuten omien sessujen ohjelmassa ei juurikaan muuta kuin kunnon potkurilenkki. Vaikka lunta ei juurikaan ole, niin teiltä löytyy viime viikolla käyneiden pienten lumisateiden ja pakkasten ansiosta sen verran lunta, että just pääsee potkurilla - varustettuna liukujalaksilla - liikkeelle. Tänään sitten mukana oli koko bc-lauma. Hienosti osasivat mennä tavallisissa valjaissa potkurin edellä/sivulla vetämättä eli tyytyivät minun potkutteluvauhtiin. Pappakin jaksoi hyvin mukana, kun välillä pysähdyttiin nuuskuttelemaan kaikessa rauhassa.

Qiipalle pitää nostaa ihan hattua! Se on harvinaisen fiksu tuossa hommassa! Ravaa kauniisti potkurin edellä ja säännöstelee oman nopeuden niin, ettei jää jalkoihin, mutta ei myöskään suotta kisko rasittaen turhaan itseään eli menee sellaisella vauhdilla, että hihna pysyy löysällä. Samalla "kuuntelee" potkurin vauhtia eli kun luistaa hyvin, kiristää tahtia - pysyen ravilla - ja jos potkurin luistö tökkii, niin hiljentää. Hihna pysyy siis koko ajan sopivan löysällä. Ja jos meno tökkää niin, että hihna kiristyy, niin ei saa mitään hepuleita tms. vaan täsmää taas oman vauhdin sopivaksi. Yleensä sitten meno tökkää siksi, kun Inkkis ja Vaari stoppaa yht'äkkiä jotain nuuskuttelemaan. Mutta kaikkiaan potkuttelukaverina kaikkein fiksuin on tuo ipana... ;o)