Ensin meinasi hiukan laiskottaa ja aattelin jättää treenit väliin, mutta kun illalta peruuntui muut suunnitelmat, niin lähdin sittenkin hallille. Hippu pääsi siis pikaisesti hiukan agiliitämään ja Qirppa oli vain seuraneitinä mukana, kun en kuitenkaan kerennyt hallille niin aikaisin, että olisin eka tunnilla ennättänyt sen kanssa tokottelemaan. Alla Hilipan treeni.

1136749.jpg

Muuten koissuli kulki ihan hyvin ja ainoa probleema tuli tuosta hypystä 11 eli se kolisi väkisin voimakkaan takaleikkauksen ansiosta. Oisin tosin saattanu ehtiä kyllä vaihtamaan putkelta puoltakin, mutta jouduin kuitenkin ohjaamaan hypyn 9 loppuu, koska muuten se olisi sitten kolissut. Tuo puomin jälkeinen kuvio meni ihan hyvin, kun lähetin puomilta hypylle 7 ja menin vastaanottamaan hyppyjen 8 ja 9 väliin. Nyt siis alkaisi näyttää, että pikkurouva alkaa kestämään paremmin noita vastaanottoja, kun vaan jätän sille niihin riittävästi tilaa. Mutta ihan kiva pikatreeni.

Qirppa pääsi sitten lopuksi taas revittelemään Rape-velkun kanssa, joka oli hallilla treenaamassa tottista. Saivat naperot juosta hallin takana pahimpia virtojaan pois.