Tapaninpäivän iltaohjelmaksi reippailua Hilipan kanssa eli agiharkkoihin hallille. Vissiin olivat sitten kuvitelleet, että eihän kukaan mitään harrasta joulun aikaan, sillä hallin ovet olivat visusti lukossa. :o) Onneksi kilautus päivystäjän numeroon toi paikalle ovenavaajan ja päästiin sitten treenilöimään. Hilippa oli jo vallan huolestunut pihalla seisoessa, että eikö tässä päästäkkään tositoimiin: "Haloo tötteröt, esteet on tuolla sisällä, MIKSI me täällä ulkona patsastellaan??" =o)

1160448.jpg

Eka treenipätkässä sitten treenattiin muuria ja juu... Palikat lentää! *huoh* On se kumma, että ei voi hypätä tuota kunnolla, vaan työntää jo etujaloillaan palikat alas. Noh, loppua kohden paransi ja saatiin mentyä koko pätkä hienosti ilman virheitä. Alun hypyt 2, 3 ja siitä muurille meni hyvin, kun menin ottamaan vastaan muurin luo, josta edessä työntäen käänsin hypyille. Pujo hienosti, kun vaan lähetin pituudelta "eteen"-käskyllä hypylle, josta haki itse pujon ja pystyin siis jäämään valmiiksi lähes pujon loppuun odottamaan. Hienosti meni tämä ja oli koissu tosi täpäkkänä ja tolokkuna. Pääsääntöisesti jälleen hyviä ja ilmavia hyppyjä.

1160449.jpg

Toisessa treenissä ongelma tuli yllättäen pujon lopussa - alku meni oikein joka kerta! =oO Ei millään muka malttanut tehdä viimeistä keppiä, kun pyörähdin valssin! Tämä on ollut Hipulla suorastaan idioottivarma, mutta nyt ei millään... *huoh* Hinkattiin sitten melkoisen monta kertaa pelkkää pujoa ja minun pyörimisiä ja saatiin onnistumaan. Mokomakin rontti, kun muka oli niin kiire, että meinasi maltti loppua kesken. >:o/ Pituus ja hypyt 11 ja 12 meni buenosti, kun annoin Hipun pujotella edellä ja lähdin heti vedättämään, kun viimeinen keppiväli meni loppuun. Näin kerkesin loistavasti valssaamaan ennen muuria ja veto hypylle 12 onnistui.

Että siinäpäs sitä. Olipas taas kivat treenit ja hyvä mieli jäi pikkukoirasta! =oD