Eilinen ilta töiden jälkeen meni ihan toipuessa viikonlopusta ja käytiin vaan myöhään iltasella lauman kanssa kunnon lenkillä. Olipas kiva tallustella, kun missään ei näkynyt ketään ja saatiin tepastella ihan rauhassa koko jalkakäytävän/tien leveydeltä. :o) Tänään sitten reippailtiin lumitöiden kimpussa, kun viimeinkin lunta ollaan taivaalta saatu ihan suht reippaasti. Siinä mukavasti pyörähtää parituntinen lumikolaa lykkiessä ja koirat saa liikuntaa ihan riittämiin juostessaan koko ajan johonkin suuntaan.

Lumihommien päälle otin sitten Qiipalle pihalla pikkasen tokoa piiiitkästä aikaa. Ihan pelkän lelun kanssa leikkien ja siitä muutamia seuraamispätkiä ja pari luoksetuloa. Koetan tässä nyt siis päästä niistä kädessä olevista nameista eroon eli kehittelen tuota palkkausta uusiksi. =o) Samalla siiten totesin, että eihän tuo ötö osaakkaan tulla sivulle käskystä! 8o/ Tähän mennessä liike on siis tehty ihan puhtaasti namin perässä. *iso HUOH*

Siispä oitis testaamaan jutskaa naksun avulla kodinhoitohuoneeseen - olen siis hiukan naksutellut piiperolle eli joku haju sillä siitä on. Autoin ensin pari kertaa oikeaan asentoon, *naks* ja nami lattialle. Sitten vähempi apuja, *naks* oikeasta asennosta ja nami tippuu pöydältä lattialle. Jep ja kummasti alkoi peppuaan siirtämään ilman, että kädessä oli mitään tai että autoin. =o) Toki alkuun muutama naksaus palkkoineen heti, kun alkoi pikkasen tyrkyttämään siirtymistä. Juu, kylläpäs taidamme nyt näitä jutskia ottaa enempikin tuon naksun kanssa. Ja lelupalkkaa käytetään myös paljon. Josko sitä tästä pikkuhiljaa innostuis treenailemaan ihan kunnolla... :o)