Tutusti Pallohallille tyttöjen kanssa. Tällä kerralla meitä olikin paikalla vain kolme ihmistä koirineen, joten aikaa oli mukavasti. Otin kuitenkin Hilipalle vain yhden treenin ja tokottelin sitten hiukan Qiipan kanssa. Menomatkalla kävin tosin paapomassa Neppusen penneleitä ja voe mahoton mitä hännän vispaajia niistä oli kasvanut. Ja ihanat naskalihampaat! :o) Mutta asiaan eli alla illan hyppelyt.

1198562.jpg

Ohjauksellisesti treeni onnistui ihan hyvin ja rimojakaan ei pahemmin nyt kolissut, vaikka samoja hyppyjä mentiin usein. Eniten kolisi hyppy 9 jostain kumman syystä eli siihen tuli muutamia kunnon mahalaskuja. :o/ Mutta sen huomasi, että "takaa"-käskyn Hippu on nyt oppinut. Alku meni hienosti ko. käskyllä eli haki kyllä hyvin toisen hypyn ja samoin hypyn 4. Hypyt 10, 11 ja 12 otin vetämällä peruuttaen ja käänsin Hipun sylin kautta 11:lle ja sitten valssi 11 ja 12 hyppyjen väliin. Toimi tosi näppärästi, kun maltoin vaan pitää koiran "näpeissä" tarpeeksi kauan. Juu... Kyllä se vaan osaa noita jutskia aikas hienosti.

Qiiralle otin sitten tokotusta hiukan eli ihan naksulla sivulle tuloja ja pieniä seuraamispätkiä. Tuo naksu näyttäisi toimivan Qiiralla tosi hyvin eli sen avulla se hoksaa tosi nopsaan mitä pitää tehdä. :o) Nyt tulee ihan pelkällä käskyllä sivulle ja koko ajan entistä vauhdikkaammin, kun nyt tietää, mitä pitää tehdä. Hyvä juttu! Tällä nyt jatketaan. Qiira pääsi myös treenaamaan hyppyä ja siinäkin naksu auttaa! Pääsen heti merkkaamaan oikean jutun ja nyt meni 55 cm ihan hienosti. Ja mentiin jopa kolme kaarella olevaa hyppyä peräkkäin. Lisäksi otettiin ekan kerran putkea ja Mallan avulla sekin meni ihan "putkeen"! :o) Taitava tyttö ja ihan kivat treenit kaikkineen!