Tylysti jätettiin äippäkoira kotiin veteraanien kaveriksi ja paineltiin Qiipan kanssa kahdestaan hallille tokottamaan. Aloitettiin naksuttelemalla muutamia sivullesiirtymisiä häiriön alla ja täpäkästi kakara teki. Siitä muutamia lyhyitä seuraamisen aloituksia naksulla ja namipalkalla. Hienosti saatiin kontakti pysymään koko ajan. Väliin narupallolelulla leikkiä ja muutama liikkeestä maahanmeno suoraan vauhdista. Naksulla merkkasin nopsan menon ja namit palkaksi. Tuo maahanmeno näyttää nyt hyvälle eli laitetaan se itse liikkeenä vähäksi aikaa jäähylle ja vahvistetaan maahanmenoa sitten muuten.

Luoksetulon istumaan jätettäessä iski taas maahanpainumisvimma päälle. :o/ Sinne vaan painui ja sain sitten huomata, että en voi vain mennä ja nostaa istumaan. Painuu heti takaisin ja sitten menee jotenkin ihan "ööksi" ja alkaa keekuilemaan mitä sattuu. *huoh* Pitänee vaan ottaa uudelleen eri kohtaan sivulle ja lyhyitä harjoituksia. Tässä välissä Qiira sitten piti pienen tauon ja akka juorusi tuttujen kanssa. :o)

Tauon jälkeen vuorossa paikalla olo Salmen ja Naviksen kaverina. Eka jätössä meni hienosti maahan, mutta hipsi luokse ennenkuin kerkesin kunnolla kääntyä... :o/ Mitä lie sekoillut? Luuliko luoksetuloksi vai mikä? Vein takaisin ja vahvistin vielä lähtiessä parilla uudella "maahan"-käskyllä. Nyt makoili hienosti ja kävin välillä palkkaamassa namilla. Yhden kerran vieruskaveri Navis nuuski takamustaan kääntyen ja samalla Qiira nousi - paikaltaan liikkumatta - istumaan, mutta painui onneksi heti uudella käskyllä takaisin maahan. Eli pirun häiriöherkkä se on vielä vieruskaverin puuhille. Tuota paikkamakuuta pitää nyt treenata kyllä kavereiden kanssa paljon enempi!

Tämän jälkeen sitten vielä muutama seuraamispätkä narulelun kanssa ja nämä meni kyllä hienosti! Sinänsä kivaa, että Qiipalle kelpaa palkaksi niin namit kuin lelukin. Lelulla saadaan hienosti vauhtia ja naksulla sekä namilla sitten noita tarkkuusjuttuja. Loppuun muutama liikkeestä seisominen - tosin selkeällä käsiavulla - ja palkaksi sitten lensi narupallolelu. Nyt malttoi tosi hienosti seisoa paikoillaan ja odotti palkkapalloa tarkkaavaisena. Tästä on hyvä jatkaa tuonkin liikkeen hiomista. Juu... Se hyppy pitäis vissiin alkaa sitten opettelemaan, niin alkais olla nuo ALO-luokan liikkeet jossain mallissa. :oP

ps. Päivällä kävin tekemässä hyvän työn eli kävin luovuttamassa jälleen pussillisen verta. Vähästä sitä vaan saa itselleen hyvän mielen! =o)