Illalla Pallohallille ja nyt meillä on osat kipsahtaneet ihan toisinpäin eli Qiippa treenasi agia ja Hippu tokoa. :o) Qoponen oli nyt ihan ekaa kertaa mukana treenaamassa oikein ryhmässä pientä ratapätkää - tuolla hillittömällä treenikokemuksellaan! =oD Alla kuva, jossa molemmat treenipätkät.

1243108.jpg

Eka oli vaikea ja ihan vaan sen takia, kun Qiipan piti olla mun oikealla puolella. *huoh* Ei se vaan millään meinaa mennä noin päin. Lisäksi huomasi, että vaikka muuten meneekin 60 cm hienosti, niin tuossa eka hyppy tultiin takuulla ali, jos yritin jättää sen oikealle puolelle. Riman ollessa 55 cm:ssä meni kuitenkin yli. Putkesta tullessa tosin rengas ja hyppy meni sitten ihan ok, vaikka olikin edelleen minun oikealla puolella. Toinen treeni - mustat numerot - meni ihan jees. =o) Nyt meni myös alun hypyn ja muurin hyvin ja ymmärsi myös mun valssin, jolla käänsin renkaalle. Putken haki hyvin, joten ennätin tekemään persjätöt ennen muuria. Hienosti meni! Kyllä se on reipas tyttö, kun taisi olla peräti toinen kerta, kun esteitä oli useampi peräkkäin! =oD

Hippu tokotteli vuorollaan hallin perällä ja vetäistiin sitten koko AVO-sarja. :o) Seuraaminen oli nyt ihan ok eli pysyi kuosissaan ja keskittyi hyvin. Edelleen paikka on liian edessä, mutta nyt säilyi kontakti ja ei pälyillyt turhia. Liikkeestä maahanmeno on hyvä, siinä ei oikeastaan korjattavaa. Liikkeestä seisomisessa edelleen varmistan pysähdyksen, ettei pääse steppamaan käskyn jälkeen. Loppua pitää treenata eli meinaa lähteä pyörimään mukaan. Tohon siis tarvitaan joku juttu, jolla saan sen pysymään suorassa loppuun asti. Luoksetulon stoppi ihan hyvä ja lopunkin tuli suht vauhdilla. Pikkasen meinasi loppuasento jäädä vajaaksi, mutta ihan hyvä, kun ajatellaan, että miten vähän aikaa siitä on, kun muutin sen tuohon suoraan sivulle tuloon.

Kaket pelaa edelleen hyvin noin 3 metristä ja saatiin jopa pari hienoa nousua täydeltä matkalta! Mutta kovasti vaatii vielä treeniä, kun matka on sen 5 metriä. Hyppy toimii, siinä ei ongelmia, vaikka annankin takasin tuloon suoraan "sivu"-käskyn. Nouto on mieluinen ja vauhtiakin on tullut kovasti, kun saa nyt noutaa pikkukalikkaa. :o) Tässäkin loppuasento on edelleen hiukan vajaa, mutta eiköhän sitä saada paremmaksi "kodinhoitohuonetreeneillä"... ;oP Paikkamakuuta otin sen verran, että laitoin kössimään ja kävin sitten pyöröovien kautta pikaisesti ulkona ja tulin takaisin. Pidemmästi en "uskaltanut" ottaa, kun ei ollut ketään varmistamassa pysymistä. Loppuun sitten vielä iloinen ja vauhdikas suora luoksetulo! Siihempäs oli sitten kiva lopettaa. Kylläpäs tuon Hippusen kanssa on niin mukava tokotella, kun jotenkin se on niin iloinen tuosta touhuamisesta. ;o)