Meillä on tässä pari päivää ollut treenien suhteen aika rauhallista, kun ohjelmassa on ollut Nepun Naperoiden luovutus. Jo kuusi kahdeksasta viikarista on lähtenyt uusiin koteihinsa ja loput kaksi majailee ensi viikon meillä ja odottelevat lähtöä. Melkoisia vesseleitä ovat molemmat sahrakkeet. Qiirassa huomaa nyt selkeästi hienoista mustasukkaisuutta... ;oP Meidän Prinsessa ei voi ymmärtää, miksi akka paapoo noita pentuja eikä sitä? Niinpä Q työntyy hyvin määrätietoisesti väliin, kun silitän pentusia ja koettaa ajaa niitä kauemmas. Sitten toisaalta kuitenkin leikkii niiden kanssa lähes taukoamatta, kun pennut ovat hereillä. :o)

Mentiin kuitenkin illalla hallille Qiiran ja Hipun kanssa. Qiippa pääsi ensin hiukan agiliitämään ja otettiin ihan vain perustreeniä. Eka pätkässä mentiin valkoisten numeroiden mukainen harjoitus, joka Qiipalla sujuikin oikein hienosti. Puomilla totesin heti, että jätän namit pois kontaktilta eli Q saa palkan vain minulta. Tämä sillä, että meinaa tulla sivuun kontaktilta, kun on niin kiiru namien kimppuun ja toisaalta pyrkii sitten puomille koko ajan. :o)

1264130.jpg

Toiseen treeniin käännettiin putkea ja siirrettiin hyppy eli harjoitus mustien numeroiden mukaan. Tämä oli sitten hankala eli suihki renkaasta ohi ja siitä sitten puomille niitä nameja katsomaan. :o/ *huoh* Otin sitten muutamia kertoja pelkästään renkaan ja putken, jotta hoksasi edetä nuokin suoraan. Mutta juu, kyllä se vaan tuo suoraan meneminen on vaikeaa. :o) Ja lisäksi lähdössä istumista pitää nyt yhdellä hypyllä harjoitella ihan tuossa kotipihassakin.

Hyppelyiden jälkeen otin Qiiralle vielä hiukan tokoa hallin takaosassa. Pari pätkää seuraamista ja nämä menikin ihan hienosti. Sitten iloinen ja vauhdikas luoksetulo ja pari liikkeestä maahanmenoa. Nyt sitten vaati lähes joka kerta toisen käskyn maahanmenoon, kun jäi vaan niin nätisti seisomaan. :o) *huoh* On se sitten jästipää ja sillä näköjään jää levy päälle: "Kun kerran viimeksi seisottiin, niin seisotaan sitten nytkin!" Lopuksi vielä pari ALO-hyppyä. Näissä stoppaa kyllä hyvin seisomaan, mutta se siellä pysyminen minun siirtyessä sivulle onkin sitten ihan toinen juttu. Että semmoinen säätäjä tällä kerralla...

Qiiran jälkeen pääsi Hippu vuorostaan tokoilemaan. Aloitettiin tutusti seuraamisella ja se oli jälleen oikein mainiota Hipun suoritusta. Liikkeestä maahan oli jälleen hyvä. Luoksetulo pysäytyksellä ihan napakka. Loppuasentoa pitää vielä vahvistaa eli meinaa jättää edelleen hiukan vajaaksi ja tarvii minulta vartaloapua. Liikkeestä seisominen nyt ok siihen asti, kun takana käännyttyäni lähden tulemaan sivulle, niin sitten alkaa pyörimään. Tuohon jotain! Kaket ok - toisella käskyllä. *huoh* Mokomakin pallokorva vaan napittaa silmät ymmyrkäisenä ja ihan selkeästi vaan odottaa: "Noo, sano ny vielä toisen kerran!" Meinaa muori alkaa näsäviisaaksi! Hyppy hyvä eli siinä ei moitittavaa. Nouto ihan ok, mutta pitää tuossakin vielä loppuasentoa vahvistaa. Mutta kaikkiaan Hippu oli ihan hieno!

1264093.jpg
Qiirakin tykkää juosta lumessa! Ihanaa, kun viimeinkin on kunnon talvi!