Suuntasin sittenkin illalla hallille tokoilemaan Qiiran kanssa. Äippäkoira sai jäädä kotiin lapsenvahdiksi. ;oP Otettiin alkuun seuraamista, joka olikin oikein mainiota. Jälleen otimme vasemmalle käännöksiä ja ne alkaa mennä ihan kivasti. Nyt aletaan treenaamaan oikealle käännöksiä, jotta saadaan ulkokurvi pysymään hyvänä. Jättävistä otin ensin toistoja seisomiseen, jotka pysäytin reilusti kädellä auttaen. Hyvin jää kyllä sitten seisomaan, mutta loppua pitää vielä hioa eli siinä meinaa tepsutella.

Paikkamakuu oli taas vaikea. Makaa siis todella hyvin alussa, mutta sitten huomasi jotain kiinnostavaa kauempana ja sen jälkeen "unohti" mitä oli tekemässä ja nousi ylös. Painuu kyllä heti käskystä takaisin, mutta tuon jälkeen touhusta ei tule enää oikein mitään. *huoh* Jotenkin sen huomio pitäisi saada pysymään 100 %:sti minussa, jotta ei pääse tulemaan tuota "unohdusta", kun joku vie mielenkiinnon muualle ja keskittyminen juuri sen hetkiseen hommaan katoaa. Nytkin siis makoili oikein nätisti reilusti yli minuutin, mutta tuosta on sairaan pitkä matka vielä BH-kokeen paikkamakuuseen. ;o)

Välillä sitten katsottiin, kun Neppu-idoli treenaili. "Tauon" jälkeen otin muutamia luoksetuloja. Qii tulee niin vauhdilla, että törmää ja tästä johtuu lopun hiukan vinoon kääntyminen. Nyt otin juuri ennen sen tuloa pari askelta taakse, jolloin ei törmännyt ja istui suoraan. Jotenkin pitäisi saada tuota vauhtia ihan noilta parilta viimeiseltä metriltä pois? En ala nostelemaan jalkaa eteen tms., kokeilen tuota pientä taka-askelta, niin josko se itse hoksaa jarruttaa. Loppuun vielä muutama liikkeestä maahanmeno, jotka meni ihan ok.