Qirppusella agiliitopäivä. :o) Raikkosin päivällä agiesteitä kuistilla ja samalla sitten pystytin oman pikkupuomin pihaan, jotta voidaan silloin tällöin ottaa kontaktitreenit ihan kotona. Samalla sitten aloitettiin viimeinkin pujotreenit. Kuuden kepin pätkällä aloitettiin ja naksuttelemalla päästiin siihen pisteeseen, että "kepit"-käskyllä tekee kaksi ekaa keppiväliä. Tästä jatketaan seuraavaan ja edetään nyt näin pikkuhiljaa ihan noilla suorilla kepeillä. Katsotaan nyt sitten mitä tästä tulee... :o)

Illalla sitten vielä hallille treenamaan "vauvaryhmän" mukana. :o) Tutusti alla kuva treenipätkästä.

1282287.jpg

Uutena esteenä Qiiralle pussi, joka menikin muutamien harjoitusten jälkeen jo sujuvasti ilman, että avustajan tarvitsi enää kohottaa pussin kangasta. Eka pätkä mentiin valkoisten numeroiden mukaan. Ekan hypyn ja pussin välin otin sekä valssilla että suoraan koira vasemmalla puolella. Molemmat meni ihan ok ja nyt lähdössä pysyminenkin onnistui hyvin - torstain naksuttelusta Paavolassa oli siis selvästi hyötyä eli niitä jatketaan edelleen. Hypylle 4 leikkasin ja hypyn 5 otin vastaan ja molemmat onnistui ihan hyvin. Toinen pätkä mentiin sitten mustien numeroiden mukaan ja tämä saatiin menemään tosi hienosti. Kylläpäs se oli taas niin reipas pikkukoira. =o)

Takapakkiakin hienosti alkaneella agiuralla tuli. :o/ Otettiin nimittäin keinua ekan kerran ja se olikin sitten toooosi kamala este! *huoh* Kun pikkulikka huomasi ekalla kerralla, että este lähtee alta, niin ei millään olisi sitä enää kiivennyt. Avustaja oli kyllä auttamassa keinun laskemisessa. Saatiin kuitenkin houkuttelemalla menemään joitakin kertoja, mutta oli se vaan inhottava. Jumiii seisomaan paikalleen ja ei millään eteenpäin. *huoh* Kävin sitten lopuksi ottamassa puomin pariin kertaan hihnassa, ettei jää kammo päälle sillekin esteelle. Meinasi ensin jumia myös puomille, mutta kun huomasi, että tämä olikin SE mukava puomi, niin meni sen sitten ihan reippaasti. Mutta juu'uh! Löytyihän se tästä maailmasta yksi asia, jota tuo Qiippana pelkää, joten saahan nähdä millainen "taistelu" tuon keinun kanssa vielä joudutaan käymään... :o/ Harmi.