Qirppunen on tänään treenaillut agia pariinkin otteeseen. Ekana otettiin kotipihassa pujotreeniä eli useempia toistoja 12 kepin pujolla. Väliin Qirppana jo hakee niin hienosti keppejä ja väliin sitten pomppelehditaan miten sattuu. Hauska ötökkä! =oD Noo, eiköhän tuo ala sujumaan syyskuuhun mennessä. Illalla sitten suunnattiin vielä hallille treenilöimään.

1302758.jpg

Eka pätkä treenattiin valkoisten numeroiden mukaisesti. Ajatuksena oli lähinnä tuossa harjoitella hypylle 6 leikkaamista takana ja renkaan treeniä radalla. Ekana meinasi pikkuinen suihkia renkaasta ali, kun putki niin mukavasti takana houkutteli. ;oP Mutta muutamalla yksittäishypyllä hoksasi sitten esteen ja loppuajan hyppäsikin sen hienosti. Ratapätkässä tein tarkoituksella valssin hyppyjen 1 ja 2 väliin, leikkaamisessa ei mitään ongelmaa ja hypyt 6 ja 7 meni hienosti pienellä puolivalssilla peruuttaen. Ja hyvin hyppäsi!

Toinen treeni olikin helpompi eli pieni irroittelu suht suorilla hypyillä, putkelle leikkaaminen - ei ongelmaa, kun irtoaa sinne niin hyvin - ja hypyn 5 vastaanotto ja edestä kääntö takaisin putkeen. Ja loppuun vedätys hypyille 7 ja 8. Jep, tämä oli Qiiralle ihan helppo! Meni kyllä hyvin ja edelleen hypyt aivan upeita myös lopussa vedätyksestä huolimatta eli ponnistuspaikka kohillaan, vaikka vauhti kasvaa. Ja mikä oudointa, Qiira on aivan hiljaa, kun se menee esteitä! =oD Mulla kun on kaikki koirat tähän asti huutaneet urku auki radalla mennessään, niin Q on edelleen hiljaa... Kauankohan tuota ihmettä kestää? ;oP