Qiiran agitreenien jälkeen oli sitten tokottelujen vuoro. Kävin myös Qiipan kanssa ottamassa tokohyppyä. Nyt saatiin siihen muutama hieno onnistuminen eli malttoi hyvin seisoa esteen takana, kun siirryin sivulle. Hoksasin nimittäin itse, että olen nyt naksauttanut Q:lle heti stopista, joten se lähtee kääntymään minua kohden, kun menen sivulle - odottaa siis namia. Nyt pidensin naksun väliä ja lopussa naksu tuli vasta, kun olin sivulla. Tämä toimi hienosti ja pikkuinen teki kyllä loppuun ihan hienon estehypyn - kyl siitä ainakin 9 pistettä olisi kokeessa irronnut! =o)

Sitten pääsi Hippu hommiin. Autossa odottelu antaa pikkurouvaan kummasti virtaa eli Hippu on aivan täpinöissään, kun viimeinkin pääsee vuorollaan hommiin. ;o) Tuo sopiikin sille näköjään oikein mainiosti. Liikkeistä otettiin sitten kaikki muuta paitsi nouto. Seuraamisessa saatiin oikein hienoja pätkiä, hiukan meinasi väliin "pilli vuotaa", kun oli niiiiin kivaa. Liikkeestä maahanmeno hieno ja nyt myös seisominen aivan bueno eli senkin pysyi upeasti paikallaan, kun kävin takana. Luoksetulo kerran stopilla - hyvin pysähtyi - ja sitten suorana oikein kovasti vauhtia kirittäen. Pysäytyksessä käytän vielä sekä suullista käskyä että käsimerkkiä. Pitäis vissiin päättää, että kumpi noista nyt jää sit ainoaksi eli kumpaa alan nyt vahvistamaan... ;oP Hyppy hyvä, sitä ei oikeastaan tarttis edes treenailla.

Ja sit ne kovanonnen kaket... *huoh* Väliin nousee ja väliin ei. *huoh* Jos ja kun matka on riittävän lyhyt, niin tekee hyvin, mutta heti vähän kauempaa tarvii toisen käskyn. Voe voe. Tuo pitäis nyt jotenkin saada kuntoon? Loppuun sitten vielä paikkamakuu istuvan Neppusen kaverina ja käytiin pyöröovien takana piilossa - hyvin makoili. Tjaa'ah... Voe kaketsun kaket - muuten alkais olla koevalmis koiruus. :o) Noh, riittääpähän treenattavaa pikkurouvankin kanssa.