Juu, meidän pikkurouvan hyppyongelmat ON siellä pallokorvien välissä - onneksi näin! ELL Nina soitteli päivällä ortopediaan erikoistuneen kollegansa terveiset. Kuvia oli syynätty edestä ja takaa suurennuslasin kanssa ja tuomio oli seuraava: kaularanka puhdas, olkanivelet ja kyynärpäät myös puhtaat eli 0-0 -tasoiset siis edelleen. Myös tassut nuljuluineen ym. siistit ja se pikkuinen irtopala siellä on, mutta sellaisessa paikassa, että ei millään tavoin haittaa olemassaolollaan koiran menoa ja eloa. =o)

Elikkäs luustonsa puolesta tuo ötö voisi jatkaa agiliitoa vallan mainiosti. Mutta taitaa kuitenkin olla niin, että tänä vuonna jo kahdeksan vuotta täyttävä Hilippa ei todellakaan enää uusia temppuja opi eli kun hyppytekniikka on p**stä, niin se ei muuksi muutu ja that's it! Toisella kun jalat vie radalla lujempaa kuin pää kestäisi, niin ongelmat tulee suorilla pätkillä. Pyörityksissä hypyt onnistuu, kun vauhti pysyy kurissa, mutta kun baana aukeaa suorempana, niin ponnistuspaikka hukkuu ja sitten tulee "hätä" ja hypyt on jotain aivan karmeaa katsottavaa. Rentous häviää ja tilalle tulee hirmuinen yliyrittäminen ja jännitys.

Joten... Akan lienee pakko luovuttaa ja antaa pikkurouvalle terveellinen loppuelämä ja unohtaa haaveet sen saamisesta 3-luokkaan. =oD Koiruus on terve ja se saa olla terve myös lopun ikänsä. Miksi suotta edelleen koettaa "väkisin" kisata ja hyppyyttää korkeita hyppyjä, kun toinen ei vaan osaa? Kerran se vahinko ihan oikeasti tulee ja sitten koirakin rikkoo itsensä ihan oikeasti! Pikkurouva saa edelleen agiliidellä, mutta pudotetaan rimat suosiolla alas ja annetaan toisen "kaahata". =oD Myös PK-puolella unohdetaan metrinen nyt ihan kokonaan ja tehdään hyppynoutoja ihan matalalla esteellä. Hilippa saa siis edelleen harrastaa täysillä, mutta "turvallisemmin"! Ei se enää mikään teini ole... =oDD

Mie kisailen kevään mittaan Kamin kanssa ja treenailen Q:n ratakuviot kuntoon. Toistaiseksi *koputtaa puuta* Qiiran hyppytekniikka on aivan omaa luokkaansa verrattuna äippäkoiraan ja toivotaan tilanteen myös pysyvän sellaisena. Qirppu on kyllä samankorkuinen kuin Hippu, mutta huomattavasti kevyempi ja jotenkin jalkavampi. Niin ja peukutetaan, että Qoposen luustokin on kunnossa! Vajaa 2 vk, vuoden ikä täyttyy ja päästään läpivalaisuun... *hui* Mr Murphy... pliiiiiis... ohita meidät ja kaukaa! =o)