Keskiviikkoillan päätteeksi tutusti hallille agiliitelemään Qirppusen kanssa. Treenasin ensin Kamin kanssa, kun meillä olis kisat sunnuntaina. :oP Heh heh! Voihan olla melkoinen esitys, kun yhteisiä treenejä takana kaikki kaksi ja melkoisen monet kuviot on vallan kokonaan kokeilematta! =o))

1310982.jpg

Kamin kanssa mentiin kuvan mukaista pätkää. Eka yrityksessä jätkän korvat oli jossain muualla kuin oikeassa paikassa ja koiruus sinkosi putken väärään päähän niin että rymisi, vaikka kuinka valssailin ja yritin kääntää! Noh, tiukka puhuttelu ja johan alkoi kuuntelemaan. =oD Hypyn 4 jälkeen haki kovasti väärälle 8 hypylle pyöristämisestä huolimatta, mutta kääntyi kuitenkin. Jotenkin ei millään saatu tuohon aikaiseksi kovin kauniita linjoja, mutta oikea este löytyi lopulta. Pujo meni ihan ok, kun vaan reippaasti kävin survomassa koiran oikeaan väliin. Keinun jälkeen putken "kuollut" kulma oli vaikea, sitä ei selkeästi osannut ihan tuosta vain. Mutta hauskaa oli. =oD Kyl siittä vaan oivan kisakaverin saa, kun vaan kunnolla treenaa!

1310983.jpg

Qiira meni sitten samoilla esteillä hieman helpotettuna ilman keinua ja pujoa. Ja kyllä oli taas pikkuneidille vaikeaa istua lähdössä!! *huoh* Tosin intoa oli aikalailla, kun joutui ensin seuraamaan akan menoa toisen koiran kanssa radalla. Täytyy ensi kerralla kokeilla toisinpäin eli menen ensin Qiiralla, josko sitten olisi vähän enemmän malttia. ;o) Oheinen kuvio oli sitten pikkuneidille ihan helppo eli hyvin kääntyi myös hypyt 4, 5 ja 6. Kokeilin myös alkua samoin kuin Kamin kanssa ja sain kääntymään valssilla putken oikeaan päähän. Edelleen hyvät hypyt eli yhtään rimaa ei tippunut. Lopuksi otin myös pujon pari kertaa ja tuon meneekin oikeastaan paremmin kuin oman kotipujon! Omassa pikkuisen häiritsee tukiraudat, jotka eivät ole "virallisesti" sijoitetut eli osuvat jossakin kohden vähän koiran "tielle". Meinaa niitä vielä hypellä, mutta luulen kyllä, että kunhan varmuutta ja taitoa tulee lisää, niin ei niistä enää niinkään välitä. Viikon päästä saa sitten Q jatkaa, kun sunnuntaina ei taideta kisoista ennättää hallille.