Hurautin siis Ouluun agikisoihin Kami-belggarin kanssa ja Qoponen lähti seuraneidiksi mukaan. Kamin kanssa oli oikein mukava reissata, se kun on niin mukava ja tervepäinen koira, suorastaan poikkeus belgiksi - sori vaan belggari-immeiset! =oD Näistä kisoista ei tuloksellisesti isoja odoteltu eli tarkoitus oli testata kisatilanteessa meidän yhteistyö ja todeta, mihin treeneissä pitää panostaa.

Eka rata meillä meni hylyksi. Alla jonkinlainen piirros kohdasta ihan myöhempää treenausta varten. Radalla hypyt 4, 5 ja 6 olivat sarjaeste!

1322160.jpg

Meillä on siis nuo välistävedot vielä ihan kokonaan treenaamatta. Otin kohdan niin, että jäin itse sisäkurviin hypyillä 3 ja 4, josta lähdin reippaasti eteenpäin ja Kami tuli hienosti vastaan hypyn 4, kääntyi 5:lle ja sujahti hypyn 6 väärin päin. =o) Yritin puolivalssilla kääntää sen tuosta välistä hypylle 6, mutta tais jäädä hiukka tehottomaksi mun yritys. ;oP Mietin myös vaihtoehtoa, että oisin tehnyt valssin 3:n ja 4:n väliin ja tullut sarjan ja puomin väliin ja siitä sitten survonut koiran tekemään hypyn 6 oikeasta suunnasta. Tutustumisessa sitten totesin, että valssini olisi mitä todennäköisemmin vienyt Kamin puomille, joten unohdin sen vaihtoehdon. Mutta tämä treeneihín ja molemmat vaihtoehdot kokeiluun!

Toiselta radalta saimme sitten 10 vp kahden riman muodossa, muuten mentiin suht hienosti. Toinen rima tippui kyllä puhtaasti koiran "ansiosta" ja toinen sitten minun hukatessa hiukan koiraa eli ohjaus meni siinä kohden persiilleen. Mutta voe mahoton, että oli kiva juosta Kamin kanssa. Tätä lisää!! Nyt treenaillaan muutamia juttuja ja startataan sit seuraavan kerran Joensuussa pitkäperjantaina kolmen startin verran.