Aamulla heräsin siihen, että suuta kuivaa... No kuivaa kai sitä, kun nukkuu suu auki! Ja miksikö? Noh, oli nekku niin tukossa, että suuta oli pakko pitää auki, että henki kulki edes johonkin suuntaan! =oDD Eli aikas makean flunssan tässä on onnistunut itselleen haalimaan. Kuumetta ei kuitenkaan, joten töihin siis niiskuttamaan ja kähisemään... *huoh*

Töiden jälkeen ei olo ollut juurikaan kummempi, joten en jaksanut mihinkään lähteä. Pakon edessä kuitenkin ulkoilutin jälleen kerran lumikolaa muutaman tunnin ja pukin olotilasta johtuen aika verkkaiseen tahtiin pihan puhtaaksi. Tie sai jäädä, kun aamulla käyneen roska-auton jäljiltä oli polanne painunut sen verran tiukkaan, etten yksikertaiseksi jaksanut enää sitä kolata. Ja taashan tuolla näkyy lunta nakkelevan eli eiköhän sitä taas huomenna saa jatkaa samaa "harrastusta". Viime perjantaina sain lumihommiin kulumaan vaatimattomat 4½ tuntia eli lunta oli sadellut silloin pikkasen reippaammin... :o)

Onneksi koirien suhteen ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, vaikka ei lenkille ennätäkkään. =o) Jostain syystä kun tuo lumikola saa aikaa niissä ihme kiksit ja koko jengi porhaltaa homman ajan ympäri pihaa. Juoksevat siis tasan tarkkaan enempi kuin tavan lenkillä käydessä, mutta hyvä niin! Jos kuitenkin huomenissa hallille ennätetään vähän tokoilemaan ja toivotaan, että oma olotila hiukan kohenee.