Tämän kevään toinen ja toistaiseksi myös vuoden viimeinen näytelmäreissu. Nyt suuntasimme Juukaan Miinan shelttipoppoon kera ja meiltä kehässä piipertämässä Qoponen. Tällä kertaa bc:t aloittivat kehän heti aamusta klo 9:00 ja tällä kerralla meidän pikkuinen olikin tuomari Jaana Hartuksen mieleen. Komea junioriluokan voitto ERI:llä ja loppupelissä PN2 ja VARA-SERT. =oD Ja mikä parasta eli ROP ja SERT meni Navikselle ja Salmelle, joka on meille enemmän kuin mieleen!!! Navis on nimittäin mielestäni todella valloittava ja upea bc - tuollaisia näiden kuuluukin olla! Onnea onnea miljoonasti Salme! Ja kun Miinan shelttipoppoo missilöi vasta päivän päätteeksi, niin teimme "vaihtarit" eli Navis jäi meidän seuraksi odottamaan ryhmäkehiä ja pikku Qoponen suuntasi Salmen ja Mikon kyydillä kotiin.

Pitkän päivän päätteeksi sheltit pyörivät kehässä ja Miinan retkueen parhaasta tuloksesta vastasi pitkästä aikaa kehään päässyt Nirppu-veteraani. ;o) Mummeli oli niiiin tohkeissaan ja suorastaan kiiti kehässä hienoon PN2-sijoitukseen kera ROP-veteraanin arvon. Ja jotta kaikki menisi Miinalla jälleen nappiin, niin mummeli oli vielä päivän päätteeksi hienosti BIS1-veteraani!! ~~aaltoja Nippelille~~ Lisäksi Nirppu oli mukana myös Helskojen BIS1-kasvattajaryhmässä. Ykkösryhmässä me Naviksen kanssa suoritimme kauniin läpijuoksun eli näytillä käytiin! :o)

Että sellainen päivä tänään. Meidän kohdalla siis kauneus ei ollut katovaista, vaan sitä oli tullut viikossa rutkasti lisää! Tänäänkin meille kaipailtiin hieman lisää luustoa, mutta nyt saatiin "anteeksi" se, että ikää on vasta vuoden verran ja saimme virallisesti luvan vielä kehittyä. Muutenhan tuossa naperossa on raamit ihan kohillaan eli ei se mikään ruma koira ole. Kevyt luustoltaan ja tulee vuodessa jonkin verran vahvistumaan, mutta ei siitä koskaan kovin vahvaa tule. JOS Q:lle ihan aikuisten oikeasti SERT'iä haaveilen, niin nythän sitä pitäisi näytelmissä "laukkuuttaa", kun saisimme mahdollisesti iän takia jossain tuota keveyttä anteeksi. Mutta pah! Taidamme tunkea nekin rahat johonkin muuhun ja kahellaan joskus myöhemmin uudelleen, TÄHÄN on hyvä lopettaa näyttelyturneemme!! ;oP